Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Már megint nem sikerült. Ti,...

Már megint nem sikerült. Ti, hogy bírjátok hónapról-hónapra? Nekünk már lassan másfél éve nem sikerül. Olyan bíztató volt a görbém, de ma reggelre leesett a hőm, így már biztosan meg fog jönni.

Figyelt kérdés

[link]

Már reggel jól kibőgtem magam, de nagyon nehéz....

2012. júl. 26. 08:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz, de hány éves vagy? Miért diétázol? Én nem értek az ilyen problémákhoz, csak érdekel. Mert nekem terhességi cukrom volt, és akkor diétáztam. Mivel szültél kettő egészséges gyereket, így nem vagy annyira nagyon rossz helyzetben, mint akinek egy sem jön össze. Ezt vigasztalásként írtam. Elzáródásra vizsgáltak már. Egyik ismerősömnek 10 évig nem jött össze egy sem, orvostól orvosig mentek, semmit nem találtak, aztán kikötöttek egy idős nőgyógynál, aki rögtön kiszúrt valami elzáródást, megműtötte, 3 hónappal később áldott állapotban volt!
2012. júl. 26. 09:27
 12/20 A kérdező kommentje:
32 éves vagyok. Egy 11 és egy 7 éves lányom van. A diétát azért csinálom, mert magas lett az éhgyomri cukrom. Még nem csináltak átjárhatóságit.
2012. júl. 26. 09:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Csak arra mondtam, hogy minél jobban görcsölsz rajta, hogy miért nincs 3. annál inkább nem lesz. Inkább örülj neki, hogy már van 2 és majd lesz valahogy, a természet törvényeibe úgysem avatkozhatsz be. A cukorbetegségre kéne inkább koncentrálnod, minél előbb, mert lehet kevés a diéta és azért nem esel teherbe.
2012. júl. 26. 11:33
 14/20 A kérdező kommentje:
Koncentrálok a cukorbetegségre. Mindig figyelek az étkezésemre, szedem a gyógyszert is, mozgok is, fogytam is már.
2012. júl. 26. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem is inkább a két lányodra gondolj, mert ezt a hangulatromlást biztosan érzékelik a férjedről nem is beszélve. Őszintén szólva még nem láttam ennyire kiborulni olyat a baba miatt, akinek már van kettő...nekem is van már egy, de ha nem jön a kistesó hát nemjön, nem kergetem az őrületbe a családom emiatt.
2012. júl. 26. 13:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm Kedves Utolsó Válaszoló! Nem kergetem őrületbe a családom, nem napi téma nálunk. Inkább csak én betegedek egy kicsit hónapról-hónapra bele, amikor megjön. De soha nem fogja érezni a két kislányom ezt. Nagyon vágyunk egy harmadik babóra, ezt az érzést nem tudom elnyomni.
2012. júl. 26. 14:13
 17/20 anonim ***** válasza:
Vágyunk és nem tudom elnyomni,furcsán kevered az egyes és többes számot , biztos, hogy mindenki annyira vágyik rá? Nehogy az legyen, hogy a férjed megunja ezt vagy a két kislányod csak azt érzi, hogy egy meg nem született gyerek fontosabb, mint ők.
2012. júl. 26. 14:19
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell piszkálni a kérdezőt?

Vágyhatnak rá mindketten (vagy akár az egész család várhatja a 3.picurt) attól még az érzést csak ő tudja, vagy nem tudja elnyomni magában. Egy ilyen érzést nem lehet a sarokba dobni, vagy szekrénybe zárni. Nekem is mondják ne gondoljak a babára, de el sem tudom képzelni azt hogy kell, hogyan lehet. (Elsőért küzdünk.)

Attól még szeretheti a családját, férjét, és lehet nagyszerű anyukája a két lányának, hogy csendben minden hónapban összetör kicsit.

Szerintem ide gyakorira, sokan azért jönnek, hogy egy kis bátorítást kapjanak. És pont hogy ne a családjukat keljen ezzel terhelni.

Valaki egyértelmű + tesztjét rakja ki, mert maga sem hiszi hogy végre sikerült. És sajnos sok ilyen jellegű kérdés is kikerül hogy mások hogyan bírják a kudarcot. Azért sajnos mert ennek olyan egyszerűnek kellene lennie, ahol várnak a babára, ahol vágynak rá, oda küzdelem nélkül is érkeznie kellene... persze az élet nem így működik tudom.

Ezek nem is igazán kérdések, csak kérések inkább, hogy egy kis erőt adjunk innen a távolból, ismeretlenül, egy sorstársnak!

A legkevésbé van arra szüksége ilyenkor az ember lányának hogy látatlanba elítéljük és megszóljuk, hogy biztos elhanyagolja a gyerekeit. Biztos van a kérdezőnek közeli barátnője, szülei, anyósa, nagynénik, akik jobban belelátnak az életükbe, és ha még így is van hogy elhanyagolja őket, majd ők visszaterelik.

Kedves Kérdező, menj a dolgok után, vizsgáltasd ki magad alaposan, akár válts orvos, vagy kérj ki más véleményt is. Próbálj ki mindent amiről úgy gondolod segíthet, amiben csak hinni tudsz.

Kitartás!

2012. júl. 26. 14:45
 19/20 A kérdező kommentje:
Mindannyian vágyunk a harmadik babóra, de attól még csak én török össze minden hónapban. A férjem csak annyit mond, majd jövőhónapban. Természetesen a gyerekeim tisztában vannak vele, hogy tervezzük a tesót, de nem osztom meg velük mindig, hogy most hol is tartok a ciklusban, mikor kellene megjönnie stb. Nem gondoltam, hogy ilyen feltételezést kapok, a gyerekeim a legtündéribb gyerekek a világon, én pedig próbálok a legjobb anyukájuk lenni, mindent megteszek értük. Hangsúlyozom, ők nem éreznek ebből a gyötrődésből semmit.
2012. júl. 26. 16:42
 20/20 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszönök mindent. Teljesen igazad van, az érzést csak én tudom, de attól még a családom sokkal fontosabb, mint egy nem lévő baba. Drukkolok neked nagyon:)
2012. júl. 26. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!