Mit tegyek, ha terhes vagyok de a párom abortuszra akar küldeni?
Utolsó vagyok: megértelek, és nem hibáztatlak, csak én nem lennék rá képes. Végülis nektek már van két gyereketek, ezzel kész a család. Ha ennyire hajthatatlan a férjed, akkor tényleg jobb ha nem tartod meg. Talán jobb a családi béke, viszont vigyázz majd, hogy ne kerülj megint ebbe a helyzetbe Mondjuk nem lesz egy leányálom az abortusz sem, aztán meg lelkileg is nehéz lesz azzal élni tovább, hogy lehetett volna még egy baba de...
Legyen erőd, bárhogyan is döntesz, mert ehhez sok kell.
Őszintén megmondom neked én most megyek férjhez imádom a vőlegényemet de ha a feje tetejére állna se mennék abortuszra. Én már feküdtem azon az asztalon missed végett és tudom milyen. A párod is ugyan olyan felelős a terhességért mint te. Hát akkor vállalja is fel. Ha már szexelt egy jó ízűt. Én a helyedbe megmondanám neki hogy megszülöm és kész. Ha szeret bele törödik és elfogadja.
Ha szeretnéd a babát ne hagyd hogy a férjed befojásoljon.
Hisz nem neki kéne a műtő asztalra feküdnie.
El ne vetesd! Semmi kép se! A soraidból azt olvasom ki hogy te szeretnéd a babát. Ha abortuszra mész egész életedben bánni fogod. Egy férfi se ér annyit mint egy gyerek.
Ráadásul nekem biztos nem kéne olyan megérő férj mint a tied. Milyen világba élünk könyörgöm a pasik dugnak ész nélkül meg gumi nélkül de gyerek nem kell a nő meg akarata ellenére kapartassa el magát. HÁT NEM ÉS NEM! Egy férfi se kényszeríthet egy nőt abortuszra. Szüld csak meg. Ha szeret kitart melleted ha meg nem így is úgy is elfog hagyni előbb utóbb. Hidd el ha majd a kezébe fogja megfog változni a véleménye. TARSD MEG!
Egyetértek az előttem szólóval. Ha nem volt képes gumit húzni, de dugni, azt akart, akkor most vállalja fel a saját gyerekét, akit Ő CSINÁLT.
Azt kérdezted, mit tennénk a te helyedben. Én mindent megtennék egy gyerekért. Nem tudnám megölni semmiképp, és a szemét kaparnám ki annak, aki erre akarna kényszeríteni.
Spirál helyett meg javaslom a pesszáriumot spermaölő zselével. Ugyanolyan biztonságos, mint a gumi, de se te nem érzed, se a fárjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!