Mit tegyek, ha terhes vagyok de a párom abortuszra akar küldeni?
Szia!
Igazából ez egy nehéz ügy, mivel egy baba megtartásában közös döntést kell hoznotok. Próbálj vele őszintén beszélni, hogy vágysz a babára. Akár el is mondhatnád neki hogy segíthetne kicsit ő is a dolgokban stb stb. Egyébként ha már az anyagiakról is van szó, nyugodtan megmondhatod neki, hogy az abortusz is több tízezer forint, még egy baba pedig egy kincs. Döntsön...
beszéld meg vele, hogy úgyis te gondozod leginkább a babókat. a gyerekcuccokat, meg úgyis kinövi keresztlányka a cuccokat mire megszületne nálatok is, és újra tudnátok használni.
21 hónapos a kisebb +9hónap, az azért nem olyan kicsi korkülönbség.
és tényle 3 gyerekkel nagycsaládosnak számítasz, olvass uténa a neten. akár főállású anya is lehetsz.
olvass utána a neten és ezekkel az infókkal mond el a férjednek, lehet h akkor megenyhül.
sok sikert, remélem megtartjátok, annyian vágyakoznak kicsi után, és nektek sikerült.
Nagyon nehéz ügy,Én is épp pont így vagyok.Nekem sem akart a párom hallani se a gyerekről,amikor kiderült,terhes vagyok.Nekünk pedig 6 éves az első gyerek.Sokat veszekedtünk,mert Én szeretem volna megtartani,Ő viszont nem.Aztán úgy döntöttem,hogy ráhagyom,mondtam neki,hogy oké,elvetetem.A doki nem hagyta,hogy azonnal döntsünk,így 1 hetet kaptunk.Azon a napon,mikor fel kellett hívnom a dokit,hogy foglaljon e műtőt,azt mondta,inkább ne,tartsuk meg.Pedig foggal-körömmel tiltakozott ellene.
Tudom,milyen helyzetben vagy,borzasztó nehéz,de nagyon drukkolok,hogy sikerüljön meggyőzni.Vidd el magaddal uh-ra,Én is ezt tettem.Talán ha látja...
Sok erőt kívánok neked!
Akárhogy is szerintem egy gyerek csak áldás. Én most vagyok túl egy missed ab.-on, mert 8. hetesen meghalt a babám. Mindent megadnék érte, hogy terhes legyek... Nem tudom te milyen érzékeny lelkű vagy, de egyáltalán képes lennél megölni azt a kis ártatlant? Értetsd meg ezt a férjeddel is... ennyi idősen már szívhangja is kell hogy legyen, tehát már él. Ő is a gyereketek, mint a mások kettő.
Sok sikert, tényleg nehéz, de tényleg el kéne vinni az UH-ra a férjedet, hátha akkor megolvad a jég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!