Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőgörbét hol tudok vezetni a...

Hőgörbét hol tudok vezetni a neten? Vay honnan lehet letölteni valami formagörbet hogy utana eltudjam küldeni az orvosnak? Mert azt mondta emalban küldejem el neki.

Figyelt kérdés
nem ertek a nethez kerlek segitsetek köszönöm
2010. okt. 5. 12:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Ciklus.hu-n regisztrálj, ott minden nap feljegyezheted a hődet, tüneteidet, stb
2010. okt. 5. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
A ciklus.hu a legjobb, ott sok egyéb adatot is tudsz vezetni gyönyörűen, és van egy rakás diagram, ami látványosan meg is mutatja a változásokat! Én már vagy 2-3 éve használom minden nap, nagyon hasznos kis oldal :)
2010. okt. 5. 12:29
 3/8 A kérdező kommentje:
Regisztráltam felvettem a mensinaptáram stb, de a hőgörbet hömegadast sehol nem találom. hol keressem? köszi
2010. okt. 5. 12:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Rákattintasz a napra,nap részletei és ott tudod a hődet beírni.Ha már beírtál egy párat akkor bal oldalon találsz olyat hogy ciklus diagramm és ott a hőgörbe.
2010. okt. 5. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:

Rákattintasz az adott napra bal egér gombbal, ekkor előugrik, hogy: ciklus hozzáadása, alatta nap részletei.

A nap részleteit válaszd, azon belül több kategória is van.

A hődet a menstruáció termékenységi vizsgálatok csoportban tudod megadni.

Ha van még kérdésed írj nyugodtan!

2010. okt. 5. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
első válaszoló voltam
2010. okt. 5. 12:55
 7/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm:-)

Sikerült.

[link]

Elképzelhető hogy a ciklusom 6. napjan volt az ovuláciom? Értesz az értelmezéséhez? Most szur picit a pocim.

2010. okt. 5. 13:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor már behúzta volna, én nagyon korainak találom a 6. napot, de sose lehet tudni.

Első voltam

2010. okt. 5. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!