Mondjatok hogy ez nem lehetseges!?
Figyelt kérdés
Most jottem a nodokitol, elvileg azert mentem, hogy hormonlabor beutalot kerjek, meg hogy megnezessem, volt e peteeresem. A 22. ciklusnapon vagyok, sargatestet latott, de amikor jobban megnezte a mnyalkahartyat, azt mondta nem is biztos hogy szukseg lesz a hormonlaborra, mert valami szabalyos peteszak szeru valamit lat beagyazodva a 15mm-es!!!! nyalkahartyaba. Meg kepet is adott rola, pedig nem is kertem, sot mondtam neki, hogy ez lehetetlen, hogy a 22. napon petezsakot lasson, az csak alig 3 het a mensitol szamolva, ha nem biztos inkabb ne is mondja, mert nem akarok feleslegesen remenykedni. De mar mindegy, de ez akkor is lehetetlen, ez nem lehet egyszeruen, masnak meg 5 hetesen se latnak semmit, persze majd nekem pont 3 hetesen. raadasul nem is egy hiperszuper gep ez, bar teny, nem egy oskovulet, de akkor is. Kerlek mondjatok hogy ez nem lehet, mert meghalok, ha ezek utan tenyleg megjon. Ja, persze mondtam is neki, hogy nem lehet, hogy csak mensit jelzo felritkulas, de azt mondta az nem ilyen. Akkor is, ez ugye lehetetlen???? Ez keptelenseg, nem akarok remenykedni, kerlek, mondjatok valamit, megorulok!!!2012. szept. 26. 18:30
41/41 anonim válasza:
Továbbra is megy a drukk, az előző dokit pedig felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!