Mondjatok hogy ez nem lehetseges!?
Figyelj ide! Lehet h lehetetlen szerinted, de hacsaknem a dokinak mínusz 20 dioptriás a szeme, ha petezsákot lát, az nem kerül csak úgy oda!
Teherbe eshettél előbb is,a ár mensi alatt is, vagy úgy is megjöhetett h már terhes voltál. Csak itt rettegsz, és inkább nem is mered elhinni. Ne csinálj tesztet, de menj el 1 hét múlva dokihoz. Ha akkor nőtt a petezsák, netán lakója is van, akkor merd elhinni.
Írsz majd a fejleményekről?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
itt egy ugyanilyen kerdes! :O
Nemsemmi,neki is latott a doki petezsakot,es megjott neki :O
ilyen letezik?
Ne legyel negativ,en nemtudom,hogy ilyen letezik,e hogy lat valaki petezsakot,es aztan nincs babo :(
azert irj mindenkepp,hogy alakul veled a tortenet!!!
15 mmes nyálkahártyám nekem csak a terhességeimnél volt...és az egyik babám mensi után 7! nappal készült ne kérdezd hogy meg miért, extraovuláció volt. Úgyhogy ilyen is van hogy egy ciklus során bármikor történhet peteérés. Jó pár orvossal találkoztam már (nőgyógyászok) de még soha egyik se mondott valamit ha nem látta nem volt benne biztos!!! Inkább 80%ban az ellenkezője fordult elő tehát hogy megpróbáltak meggyőzni hogy ez még nem terhesség (holott pozi tesztem volt) meg hogy 15mm es nyálkahártya biztos csak azért mert most fogok mensizni stb.
Tehát nem kecsegtettek semmivel ! aztán persze nem jött meg mert baba volt.
Irj majd a fejlemenyekrol, en jokat erzek Veletek kapcsolatban!:))))
Szoritok, es ne legyel megativ!!!:) csodak vannak:)
28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!