Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjatok hogy ez nem lehetseg...

Mondjatok hogy ez nem lehetseges!?

Figyelt kérdés
Most jottem a nodokitol, elvileg azert mentem, hogy hormonlabor beutalot kerjek, meg hogy megnezessem, volt e peteeresem. A 22. ciklusnapon vagyok, sargatestet latott, de amikor jobban megnezte a mnyalkahartyat, azt mondta nem is biztos hogy szukseg lesz a hormonlaborra, mert valami szabalyos peteszak szeru valamit lat beagyazodva a 15mm-es!!!! nyalkahartyaba. Meg kepet is adott rola, pedig nem is kertem, sot mondtam neki, hogy ez lehetetlen, hogy a 22. napon petezsakot lasson, az csak alig 3 het a mensitol szamolva, ha nem biztos inkabb ne is mondja, mert nem akarok feleslegesen remenykedni. De mar mindegy, de ez akkor is lehetetlen, ez nem lehet egyszeruen, masnak meg 5 hetesen se latnak semmit, persze majd nekem pont 3 hetesen. raadasul nem is egy hiperszuper gep ez, bar teny, nem egy oskovulet, de akkor is. Kerlek mondjatok hogy ez nem lehet, mert meghalok, ha ezek utan tenyleg megjon. Ja, persze mondtam is neki, hogy nem lehet, hogy csak mensit jelzo felritkulas, de azt mondta az nem ilyen. Akkor is, ez ugye lehetetlen???? Ez keptelenseg, nem akarok remenykedni, kerlek, mondjatok valamit, megorulok!!!
2012. szept. 26. 18:30
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

Figyelj ide! Lehet h lehetetlen szerinted, de hacsaknem a dokinak mínusz 20 dioptriás a szeme, ha petezsákot lát, az nem kerül csak úgy oda!

Teherbe eshettél előbb is,a ár mensi alatt is, vagy úgy is megjöhetett h már terhes voltál. Csak itt rettegsz, és inkább nem is mered elhinni. Ne csinálj tesztet, de menj el 1 hét múlva dokihoz. Ha akkor nőtt a petezsák, netán lakója is van, akkor merd elhinni.

Írsz majd a fejleményekről?

2012. szept. 26. 19:03
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
A terhes tünetekre ne adj.Nekem se volt semmi még mellfeszülés se.
2012. szept. 26. 19:05
 13/41 anonim ***** válasza:
a terhes tünet sokaknál jóval később jelentkezik
2012. szept. 26. 19:17
 14/41 A kérdező kommentje:
Persze hogy irok, barmi lesz is. Elvileg jovo het csutortokon (nem) kene megjonnie, de mivel most a 11-12. nap korul ereztem a pe-t, igy lehet, hogy hamarabbra nem varnam. Nem tudom mar mit gondoljak, kavarognak az erzelmek. Nem kene remenykednem, de most megis bennem van, hogy mivan, ha megis. Meghat normalis a 15 mm-es nykahartya a 22. napon?? Kb ciklus vegen ekkora nem? Lehet, hogy tenyleg az lesz, hogy egy het mulva megint elmegyek a dokihoz. Persze ha hetfon kedden nem jon meg kozben. Ajjjajj, hogy fogok ma tudni aludni.....
2012. szept. 26. 19:21
 15/41 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

itt egy ugyanilyen kerdes! :O

Nemsemmi,neki is latott a doki petezsakot,es megjott neki :O

ilyen letezik?

Ne legyel negativ,en nemtudom,hogy ilyen letezik,e hogy lat valaki petezsakot,es aztan nincs babo :(

azert irj mindenkepp,hogy alakul veled a tortenet!!!

2012. szept. 26. 19:22
 16/41 A kérdező kommentje:
De neki mar alapbol kesett ahogy latom. Na mindegy kicsit lenyugodtam.
2012. szept. 26. 19:48
 17/41 anonim ***** válasza:

15 mmes nyálkahártyám nekem csak a terhességeimnél volt...és az egyik babám mensi után 7! nappal készült ne kérdezd hogy meg miért, extraovuláció volt. Úgyhogy ilyen is van hogy egy ciklus során bármikor történhet peteérés. Jó pár orvossal találkoztam már (nőgyógyászok) de még soha egyik se mondott valamit ha nem látta nem volt benne biztos!!! Inkább 80%ban az ellenkezője fordult elő tehát hogy megpróbáltak meggyőzni hogy ez még nem terhesség (holott pozi tesztem volt) meg hogy 15mm es nyálkahártya biztos csak azért mert most fogok mensizni stb.

Tehát nem kecsegtettek semmivel ! aztán persze nem jött meg mert baba volt.

2012. szept. 26. 19:54
 18/41 anonim ***** válasza:

Irj majd a fejlemenyekrol, en jokat erzek Veletek kapcsolatban!:))))

Szoritok, es ne legyel megativ!!!:) csodak vannak:)

28 hetes kismama

2012. szept. 26. 20:36
 19/41 anonim ***** válasza:
Nekem már 3 hetet késett és volt két erős pozi tesztem, amikor elmentem dokihoz és képes volt az ultrahangon azt mondani, hogy ez még nem biztos hogy terhesség....szóval, ha konkrétan mond valamit amit lát, azt elhiheted!
2012. szept. 26. 20:45
 20/41 anonim ***** válasza:
A teszt tuti 2 csíkos lenne már... és akkor már örülhetnél is, mert gondolom a tesztnek már csak hinnél.
2012. szept. 26. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!