Mondjatok hogy ez nem lehetseges!?
Sziasztok lanyok! Koszonom a hozzaszolasaitokat, nagyon jol esik megosztani valakivel, mert ugye a paromon kivul nem nagyon meselhetek senkinek se errol, mert komplett idiotanak tunnek. O is azt mondja, hogy egylore kezeljunk engem nem terheskent, dehat latom az o szemeben is azt a csillogast meg remenyt, hogy lehet, hogy megis sikerult, finoman utalgat, celozgat, pedig mondtam neki, hogy annyira valoszerutlennek tunik, persze az eszevel tudja az ember, de az s franya sziv....
De legalabb tudtam aludni ejszaka, bar reggel mar negyed hetkor fenn voltam, tiszta gyomoridegem van, enni is alig birtam emiatt.
Egyik pillanatban azt erzem, hogy azonnal szaladok a patikaba tesztert, a masikban meg, hogy hulye vagyok en?? Amugy kiszamoltam, elvile ma a 11. dpo-n vagyok es igy hetfore nem varnam. Valahogy most nagyon hamarnak tunt a peteeresem (vasarnap lesz 2 hete) a 12. ciklusnapon. Legalabbis erzesre ez volt, meg akkot volt a tojasfeherje nyakom utolso napja is, eddig mindig bejott hogy akkor arra 2 hetre. Ezert gondolon a hetfot nem vartnak.
Probaltam olvasgatni a tmaban, talaltam egy blogot, ahol a lany mar a 23. cn-on pozit tesztelt, es arra 8 napra vagyis 4 hetesen mar lattak a fekete pottyocskejet. Ennel tobbet nem birtam elovakarni, ugy latszik, senkinek sem vettek igy eszre veleltelnul, hogy nem is azert ment, es megis lattak, vagy egyszeruen nem is ment senki ilyen koran.
Az a baj, hogy a hozzank kozeli patikaban csak 25-os teszt van (gabriel), igaz 2 eve a lanyomat is az mutatta ki, bar a 7. heten, mert elotte eszunkbe nem jutott, hogy azert kesik mert terhes vagyok, mivel akkor meg nem probalkoztunk direktbe, bar nem is volt ellenunkre hogy jojjon, ezert csak megszakitassal vedekeztunk.
Bocs, hogy a nyakatokba zuditom a nyomorom, sokszor sok mindenkinek adtam mar en is az oldalon tanacsot, batoritast, drukkokat, es orultem a pozi teszteknek remelven, hogy egyszer meg en is latok olyat, de most meg olyan hulye vagyok.
Kedves kérdező!Olyan butaságot csinálsz...ha az petrzsák volt akkor a teszted pozitív lesz ha meg más akkor negatív.
Inkább vártok minthogy kiderüljön?
Én 7 hónapig vártam a pozitív tesztre de minden hónapban a nemvárt napján teszteltem pedig semmi jele nem volt a babának nem hogy a doki azt mondta hogy ott van egy petezsák...
Amikor pozi lett a tesztem 14 mm-es nyálkahártyám volt és semmit nem látott ezen kívül a doki.
Menzi alatt éltek nemi életet vagy elötte pár nappal?
Én jó pár esetet hallottam hogy megjött neki akár az első 3-4 hónapba rendesen és 4 honaposan vette észre mikor már látszodni kezdett...
Ha ránk hallgatsz akkor irány a patika és veszel egy tesztet ha negatív akkor megtudtad h nincs baba és nem reménykedsz tovább de ha pozi akkor boldog lehetsz!
Nem, tuti nem lehetseges, mert mensi elott jopar nappal mar nem szoktunk egyutt lenni, raadasul mult honapban a 16. cn-on voltunk utoljara, mivel utana, hol en, hol a ferjem, hol a gyerek volt beteg. Most meg mensi utan eloszor a 12. napon voltunk egyutt, es en mar errol is azt hittem, tuti keso, meg mi nem is akkor vagyunk egyutt kotelezoen amikor pé van, volt olyan is mar hogy teljesen kimaradt a pé ideje, nem nagyon eroltetjuk, hogy igy legyen, bar a parom neha szamol, meg kerdezget, hogy hol tartunk, foleg mostanaban, ugyhogy ra lehet szamitani ilyen tekintetben, de nem akarjuk, hogy eroltetett legyen, csak akkor ha kedvunk van hozza. Szoval a korabbi fogantatas teljesseggel kizart.
En sosem tesztelgettem se a nemvart elott, se a napjan, epp emiatt, mert a nrgativ teszt nekem nagyobb csalodas, mint a mensi. Pont ezert nem merek most se. Az hogy van ott egy petezsak szeru kepzodmeny, hat az ugyan a mensi is lehet szerintem, azert nem egy olyan nagy szam ez a doki (sztk-s amugy, illetve van ugy tudom maganrendelese is es a flor ferencben is dolgozik) szerintem, hogy csak igy felfedezzen ott valamit ilyen koran.
Na most egy kicsit lelovom magam, amig kitalalom mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!