Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mondjatok hogy ez nem lehetseg...

Mondjatok hogy ez nem lehetseges!?

Figyelt kérdés
Most jottem a nodokitol, elvileg azert mentem, hogy hormonlabor beutalot kerjek, meg hogy megnezessem, volt e peteeresem. A 22. ciklusnapon vagyok, sargatestet latott, de amikor jobban megnezte a mnyalkahartyat, azt mondta nem is biztos hogy szukseg lesz a hormonlaborra, mert valami szabalyos peteszak szeru valamit lat beagyazodva a 15mm-es!!!! nyalkahartyaba. Meg kepet is adott rola, pedig nem is kertem, sot mondtam neki, hogy ez lehetetlen, hogy a 22. napon petezsakot lasson, az csak alig 3 het a mensitol szamolva, ha nem biztos inkabb ne is mondja, mert nem akarok feleslegesen remenykedni. De mar mindegy, de ez akkor is lehetetlen, ez nem lehet egyszeruen, masnak meg 5 hetesen se latnak semmit, persze majd nekem pont 3 hetesen. raadasul nem is egy hiperszuper gep ez, bar teny, nem egy oskovulet, de akkor is. Kerlek mondjatok hogy ez nem lehet, mert meghalok, ha ezek utan tenyleg megjon. Ja, persze mondtam is neki, hogy nem lehet, hogy csak mensit jelzo felritkulas, de azt mondta az nem ilyen. Akkor is, ez ugye lehetetlen???? Ez keptelenseg, nem akarok remenykedni, kerlek, mondjatok valamit, megorulok!!!
2012. szept. 26. 18:30
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos nem mondana ilyet a doki, csak azért, hogy hitegessen. Én az 5.hét vége- 6.hét elején mentem először dokihoz, és hasi UH-gal vizsgálva már látta a petezsákot. Rá egy hétre hüvelyivel meg már a szívpulzációt is. Ha 3 hete múlt el a menszid, az is lehet, hogy menszi előtt pár nappal volt egy extra peteérésed, és megfogant a baba, viszont a menszid még megjött. Így pedig lehetséges, hogy egy alig 4 hetes sejthető petezsákot lásson. Persze ne éld bele magad, de hidd el, nem viccből mondta az orvos, amit mondott :)
2012. szept. 27. 09:45
 32/41 A kérdező kommentje:
25-os gabriel (csak ez volt) csont negativ. Szerintem csak valami koszt latott a monitoron. Koszi a drukkokat azert.
2012. szept. 27. 09:52
 33/41 anonim ***** válasza:
Hát akkor ezek szerint lehet hogy mégsem azt látta amire gondolt... nagyon sajnálom :( Pedig lemertem volna fogadni ezek után hogy pozitív lesz az a teszt :(.
2012. szept. 27. 11:12
 34/41 anonim ***** válasza:
Ja és szerintem cseréld le a dokit.
2012. szept. 27. 11:12
 35/41 anonim ***** válasza:
nem lehet,hogy csak korán teszteltél? mikorra nem várod?
2012. szept. 27. 11:45
 36/41 A kérdező kommentje:
Oh, szerintem feleslegesen altatjuk tovabb magunkat, illetve engem. Tisztaban vagyok vele, ha van ott valami ami mar lathato, akkor annak a verben/pisiben is jelen kene lennie, de mivel a teszt negativ, nincs ott semmi, vagy ha van is, akkor sem babara utal. Egyebkent hetfore vagy akkorulre nem varnam, ez a 11. dpo. Persze a remeny hal meg utoljara, de 2 labbal szeretek a foldon allni, negativ, az negativ. Sajna. Ezert nem akartam tesztelni, mert ez engem jobban elkeserit mint a mensi maga. Mindegy, max. jovo het szerdan ujra elmegyek, ha nem jon meg. De szerintem megfog.
2012. szept. 27. 12:19
 37/41 anonim ***** válasza:
de ha csak hétfőre nem várod,-akkor meg pláne van remény. sokaknak csak a nem várt utáni napokba jelzi!!!
2012. szept. 27. 14:08
 38/41 A kérdező kommentje:
De itt az a problema, hogy az orvos latott valami petezsak szerut a mehnyalkahartyaba, ha pedig valoban lenne ott valami es az az lenne amire az orvos gondol, akkor mar joscskan mutatnia kellene a tesztnek, mert egy petezsak szeru valami mar igencsak termeli a hcg-t. Erted? Ugyhogy vagy valami gond van, vagy nem is volt ott semmi olyan, vagy lovesem sincs. Ma meg megprobalok elmenni egy masik dokihoz, ha bejutok hozza es megnez, kiderul, de mar minden megfordult a fejemben, a rak, meg endometriozis, minden, ugyhogy inkabb mar parazok.
2012. szept. 27. 14:25
 39/41 A kérdező kommentje:
Ha erdekel valakit, a masik doki nem latott semmit. Azt mondta vannak felritkulasok a nyalkahartyan, de ebbol nem lehet arra kovetkeztetni egyertelmuen, hogy ez baba lenne. Valahogy egy kicsit megnyugodtam, na nem azert, hogy nincs baba, hanem mert ez a normalis, ha van is meg nem latni. Szoval egy kicsit visszabb ereszkedtem a foldre, marad a remeny tovabbra is, mint minden hobapban, hogy talan most nem jon meg. Dehat par nap es kiderul :) Koszi a drukkokat, es a biztatast. Mindenkepp megirom, ha lesz valami, eleg tanulsagos tortenet szerintem.
2012. szept. 27. 19:06
 40/41 anonim ***** válasza:

Én mostmár azért izgulok, h legyen ott vmi, mondjuk majd egy petezsák, akkor az előző nődoki egy istenadta tehetség, még a jós-szakmában is van esélye:)) Elnézést, nem kifigurázni akartam, csak tök "szupi" lenne! :)

Amúgy megy neked a drukk, abból a felritkulásból bármi lehet még!

2012. szept. 27. 20:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!