Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 30 felett első baba?

30 felett első baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már idejét se tudom, mióta szeretnék saját gyereket. Betöltöttem a 32-t, és máshol nem tudom hogy vannak vele, de engem már "lenéznek" sajnos a kórházban, hogy ilyen öreg vagyok és még gyereket akarok?

Sajnos most lett vége a kapcsolatomnak. :( Olyanok hozzászólását várom, akik voltak hasonló helyzetben vagy esetleg vannak...

2012. szept. 26. 13:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
33 évesen szültem az első kettőt (ikrek) és most, 38 évesen várom a harmadikat. Érdekes, én inkább olyanokkal találkoztam, akik hozzám hasonló korúak, kevesebb volt a fiatal kismama, legalábbis, ahova én járok. Szerintem nem késtél vele, aki pedig lenéz, az annyit nem érdemel, hogy átnézz rajta ;) Csak pozitívan, senkinek semmi köze hozzá, hogy te mikor fogsz vállalni gyereket.
2012. szept. 26. 14:33
 12/21 A kérdező kommentje:

Az odáig rendben is van, hogy nem vagyok lekésve, de most per pillanat párkapcsolatom sincs olyan, ahol örülnének egy bébinek...

Meg ugye évről évre nő a kockázat, esetleg előjönnek betegségek, mit tudom én, császár stb.

Én soha nem volt kórházban, de még csak gyerekbetegségem se volt soha, így érthető az aggodalmam.

2012. szept. 26. 14:54
 13/21 anonim ***** válasza:
Én 37 éves vagyok, sajnos nekem még nincs gyermekem, de bízom benne, hogy hamarosan hozzánk is beköszönt a gólya! :) Nem érzem magamat öregnek és nem is szégyellem a koromat, de ez van. Egyébként meg miért is számítana mások véleménye? (főleg, ha rosszindulatúak...)
2012. szept. 26. 15:05
 14/21 A kérdező kommentje:

15:05-es

Igazad van! :) Mindenki úgy csinálja, ahogy érzi! Gondolom, úgy vagy valahol vele, ahogy én: annak a férfinak szeretnék, aki megérintette a lelkemet! Sajnos én elvesztettem őt!

2012. szept. 26. 15:07
 15/21 anonim ***** válasza:

Én 33 évesen szültem az első babámat, de azért azt nem mondhatom, hogy nem kaptam meg a "leöregezést". De nem érdekelt! Így alakult és kész!

Tényleg nem szabad foglalkozni ezzel!

De gondolom, most azon aggódsz, mire újra találsz magadnak egy olyan párt, akinek gyermeket szülnél, évekbe kerülhet.

Ne add fel! Sosem tudhatod, mikor jön ő (nálam is így volt, amikor leginkább nem számítottam rá)...

2012. szept. 26. 17:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

En 22 eves vagyok,most vagyunk a babaprogramon :)

tehat en meg azon vagyok,hogy aztmondjak tul fiatal vagyok,eljek meg...

namarmost,ha nekem van egy hosszutavu kapcsolatom,a parom idosebb,mint en (34) mi igy latjuk jonak,megvan az anyagi helyzetunk is jol all,nem fogok csak ezert kesobb szulni,mert valki(k) lehurrognak...

Senkinek semmi koze hozza,es ha Neked igy alakult az elet,akkor igy kell elfogadni,es ez a te dolgod! Ne hagyd,hogy masok elszomoritsanak!!

Manapsag nagyon nehez az anyagi helyzet biztonsagos megalapitasa, a jo parkapcsolat letfontossagu hozza!

Az orvosok nem neznek le,lehet,hogy csak bebeszeled,mert igy gondolod a helyzeted!

Ez a te kisbabad,mindegy,hogy hany eves vagy,neki te leszel a legjobb anya a vilagon,es a legfontosabb ember!

Sokan szulnek manapsag ennyi evesen.

Ismerosomek is most kezdtek el 32 eves.

En 22 vagyok most lesz a 6. probalkozos honapunk...

kitudja en is hany evesen fogok szulni...

Ezt nemtudjak az ismeroseink,hogy probalkozunk,mert kitudja mikor jon ossze.

En szurkolok neked,megertem,hogy mit erzel,ez az anyai oszton,ami mindenkinel eljon,kinel elobb,kinel utobb...

A korodat ne szegyeldd, 32 meg nem a vilagvege ;)

Mindegy ki hany eves,lehet valaki 25-26-27-28-29,akikre azt mondjak,hogy naaaah igen OOOO jooo korban van a baba vallalashoz...de lehet,hogy egy kutyat nem biznek ra!

Hajra csajok,en szurkolok nektek komolyan mondom!!!

Es azoknak megy egy nagy gratula,akik vallaltak babat 30 evesen vagy afolott.

2012. szept. 26. 19:09
 17/21 anonim ***** válasza:
Érdekes amit írsz, én 28 éves vagyok és most kezdtünk bele a projektbe, de a munkahelyemen és az ismerősök között amikor célozgattam rá, hogy mi lassan már a családalapítás gondolatával kacérkodunk, mindenki furán néz ránk, mert 33 éves korom előtt minek akarok én gyereket és bőven ráérünk, abszolút furcsállják és engem meg ezért néznek most ki egy kicsit a közösségből, mert ilyen "korán" akarok gyereket. egyáltalán nem vagy idős a munkatársnőim mind 34-35 évesen szültek eddig.inkább ezt tekintik normálisnak mostanában
2012. szept. 27. 08:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem 36 évesen jöttek a trikrek lombikból.Most 2,5 évesek.Igaz nagyon koraszülöttek lettek,de többesterhességnél ez előfordul fiatalabb anyáknál is.Egyáltalán nem érzem magamat öregnek hozzájuk,inkább megfiatalodik az ember a sok játék,és ugrabugra hatására. :-)
2012. szept. 27. 10:18
 19/21 anonim válasza:
Én 35 vagyok, egy hónap múlva születik az első gyermekem. :) Hat éve próbálkozunk. Így alakult. :) Nincs ebben semmi rossz. :) Ne törődj senkivel.
2012. szept. 27. 11:52
 20/21 anonim válasza:
Én 38 éves vagyok és most 9 hónapos a Lányom. Én is elmúltam bőven 30 éves amikor vége lett egy hosszabb kapcsolatomnak. Most boldog vagyok, hogy a Párom a Lányom Apukája.
2012. szept. 27. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!