Már idejét se tudom, mióta szeretnék saját gyereket. Betöltöttem a 32-t, és máshol nem tudom hogy vannak vele, de engem már "lenéznek" sajnos a kórházban, hogy ilyen öreg vagyok és még gyereket akarok?
Sajnos most lett vége a kapcsolatomnak. :( Olyanok hozzászólását várom, akik voltak hasonló helyzetben vagy esetleg vannak...
Válassz másik kórházat. 33 éves vagyok és 5 hónapos a kislányom. Nagyon nehezen sikerült, egészen pontosan 8 év után. Az én orvosom azt mondta, a legjobb korban vagyok. Még nem kötelező a magzatvíz vizsgálat, de már elég idős ahhoz, hogy benőjön a fejem lágya. :)
2012. szept. 26. 13:38
2/21 A kérdező kommentje:
Gratula a babóhoz!
Vidéken élek, így elég nehéz a kórház és persze orvos választás...
Van/volt komplikáció?
2012. szept. 26. 13:40
3/21 anonim válasza:
31 évesen tavaly szültem első gyerekemet Pécsen elötte már a kórházban voltam egy hetet és az átlagéletkor simán 30 fölött volt.még beszélgettük is hogy már nem 18-20 évesen szülnek a nők.nekem mondjuk semmi rossz tapasztalatom nem volt sehol nem néztek furcsán!
2012. szept. 26. 13:41
4/21 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen jó tapasztalatokról is lehet olvasni!
2012. szept. 26. 13:42
5/21 anonim válasza:
Semmi komplikáció...Gondolkozom a folytatásban. :) Csak bátran!
2012. szept. 26. 13:48
6/21 anonim válasza:
Én 29 vagyok, 30 leszek, mire megszületik. Szerintem nincs ebben semmi szégyellnivaló, nem is értem az orvosod! 40 körül sem késő még, nemhogy 30! Szerintem állj ki magadért, legyél picit határozottabb vele szemben. Ő ezt gondolja a kismamákról, te meg mást egy jó orvosról. Én ismerem magam, tuti visszaszólnék ilyen helyzetben :$ Sajnálom, hogy ezt tapasztaltad! Nem vagy idős! Sőt!
2012. szept. 26. 13:49
7/21 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm 35 évesen szült első babát. 30 éve ez még ritkaság volt, ált. 3-4. gyereket szülték már akkor az anyák. De már nem abban a korban élünk. A nőgyógyászoknak sem furcsa, mostmár 40 év az a határ, amikor a jóval több komplikáció miatt a dokik is nagyon-nagyon odafigyelnek a terhességre. (Ez is egy 10 éve még 36-37 év volt)
2012. szept. 26. 13:50
8/21 anonim válasza:
24évesen szültem 7éve és "kilógtam" a sorból.Már akkor is inkább 28-30éves nők szültek többségében.
Most újra babát várok és szépen passzolok a kismamák közé,mert ilyen korúak ülnek körülöttem.
Ettől függetlenül nagyon örülök,hogy annyi idősen már anyuka lettem.
Egyébként pedig mindenkinek a magánügye mikor vállal gyereket,ne foglalkozzál vele!
Semmiről nem késtél még le!
2012. szept. 26. 13:51
9/21 anonim válasza:
31 elmúltam, és 6 hetes az első babám. A munkatársaim hasonló korúak, és csak 1-2 helyen van baba. Van 36 éves kolleganőm is gyerek nélkül, ők még csak most tervezik, hogy lassan jó lenne...
Egyáltalán nem vagy elkésve, ne foglalkozz senkivel.
2012. szept. 26. 14:07
10/21 anonim válasza:
szia! én 34 éves voltam mikor a kis fiamat szültem,mindjárt 2éves lesz,a szomszéd asszony pedig 36 volt igaz a másoddikkal,ugy hogy nem vagy lekésve semmiről!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!