Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől késhet még a havim, ha...

Mitől késhet még a havim, ha negatív lett a terhességi teszt? Egyáltalán mennyire megbízhatóak a tesztek? Érdemes többet csinálni belőle, hogy biztosak legyünk benne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Már 10napja hogy késik a havim, akkor fájt is a hasam, azt hittem, hogy meg fog jönni, de nem jött, azóta többször is elkezdett görcsölni, pár percekre. Vettem tesztet, direkt reggel csináltam, (állítólag akkor érdemesebb), de negatív lett. De akkor mitől késhet még? Felfázás, gyulladás, esetleg rosszat mutatott a teszt? Mit javasoltok? Vegyek egy másik tesztet vagy inkább egyből menjek dokihoz? A válaszokat köszönöm.
2012. szept. 18. 18:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
9-es válaszolónak üzenem, hogy az sem igaz amit legutóbb írt! :) Sok nő menstruál a terhessége alatt, van aki végig de van aki csak néhány hónapig. Nekem két ilyen ismerősöm is van, semmi baja nincs a gyerekeiknek. A vérzés és a terhesség alatti menstruáció azért nem ugyanaz. Az ami nem jelent jót a terhesség alatt másfajta vérzés. :)
2012. szept. 18. 19:25
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Hát mostanában többször érzem azt hogy meg fog jönni... kicsit fájok, aztán meg elmúlik. Fáradékonyabb sem vagyok, mint általában.

Amúgy általában mindig késni szokott 2-3napot, úgy hogy most sem vártam pontosan aznapra, de a 7nap késés után már muszáj volt vennem tesztet. :/ egy megfázáson most vagyok túl. talán ez is befolyásolhatja. Remélem az orvos tud adni időpontot minél előbbre! :) Köszönöm a válaszokat még egyszer

2012. szept. 18. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
10es vagyok, ugyanezeket éreztem és nekem babám lesz. :D
2012. szept. 19. 09:32
 14/16 A kérdező kommentje:
ajjajjj. hát akkor kicsit cinkes a helyzetem:/ A barátommal is megromlott a kapcsolatunk, és most kerültem új munkahelyre. Szóval mi nagyon nem terveztük... ma csinálok még egy tesztet és megpróbálok a dokitól kierőszakolni egy időpontot még a hétre ... mert ha nem baba, akkor valami más lehet amitől ennyit késik...
2012. szept. 19. 15:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Azért ne parázz annyira, attól, hogy nekem baba volt a dologban, neked még nem biztos.Nem rémisztgetni akartalak.Majd a doki megmondja.
2012. szept. 19. 17:23
 16/16 anonim ***** válasza:
Szia! Megkérdezhetem, hogy mi lett veled végül? Nekem is késik 4 napja, és 3 teszt is negatív. Nem értem mi van, bár mi babát szeretnénk. Kösszi
2012. okt. 2. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!