Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért késik ha a két teszt...

Miért késik ha a két teszt negatív?

Figyelt kérdés

Két negatív terhességi teszt mutathat fals eredményt?

Több, mint hete késik (ha a normális ciklust nézzük), viszont egy hete menstruációs fájdalmaim vannak, néha enyhe, néha tompa. Derék, méh, petefészek...ezeket érinti.

Hol van étvágyam, hol nincs.

Tegnap rózsaszínes pirosas volt a folyásom.

A doki nem tudott megvizsgálni mert sokan voltak és soron kívül mentem úgyhogy semmit sem tudok!

2012. szept. 15. 12:40
 1/4 A kérdező kommentje:
*több, mint egy hete (kb 10napja)
2012. szept. 15. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Akkor jelentkezz be hozzá, mert mindeképp kell egy orvosi vizsgálat.

Több, mint egy hetes késésnél a terhességi tesztnek már pozitívnak kellene lennie, ha ez baba. Ha pedig nem, pláne szükséged lehet orvosi segítségre. Nálam PCOS volt a késés oka.

2012. szept. 15. 13:19
 3/4 A kérdező kommentje:

Egy éve nekem is azt mondták, hogy valami peteérési rendellenességem van vagy mi PCO talán? Hüvelyi ultrahangon látta a doki. Akkor is késett, de nem fájt a hasam!!! Ez aggaszt hogy egyfolytában érzem a méhemet, nem tudom elmondani milyen érzés de elég furi.

Aztán 1évig fog. gátlót szedtem, 2hónapja hagytam abba de utána rendesen megjött és most meg semmi. És egyébként megszakítva volt szexuális kapcsolatom, tehát sajnos elképzelhető lenne az is, hogy baj van. De két teszt nem hazudhat talán:S

2012. szept. 15. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj el sürgősen orvoshoz! Lehet hogy petefészked begyulladt.Ilyenkor a szervezeted máshogy reagál ilyen dolgokra.
2012. szept. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!