Pozitív terhességi teszt, negatív orvosi lelet. Lehetséges?
Figyelt kérdés
Tavaly szültem, 5 hónapja hagytam abba a szoptatást, idén januárban jött meg először a menstruációm szülés után. Nem rendszereződött be, voltam vele orvosnál de a doki nem talált semmit. 3 hónapja normálisan megjött, csak kicsit erősebb volt. Most 2 hete késik, csináltam egy tesztet, amin először egy erős negatív csík jelent meg, majd később egy halvány pozitív. Rögtön elmentem az orvoshoz, ő nem talált semmit, úgy látja hogy meg kell hogy jöjjön bármelyik pillanatban. 1 hét múlva kontroll ha nem jön meg. Járt már valaki így? Mi lett a vége?2012. szept. 11. 12:37
1/13 anonim válasza:
Kérdés,hogy mennyi idő után lett pozitív.A doki biztosan látta volna,ha baba van a pocakban.
2/13 A kérdező kommentje:
Kb egy olyan 5 perc után lett rajta pozítiv csík.
2012. szept. 11. 12:49
3/13 anonim válasza:
Lehet korai volt, mert későn volt a peteérés. Jövő héten kiderül, ha akkor sem látszik, akkor a teszt téved. Volt már rá példa.
5/13 anonim válasza:
Ha egyből a pozitív teszt után mentél orvoshoz, amin épp csak megjelent a terhességet jelző 2. csík, akkor persze, hogy még nem látott semmit az orvos. Korán mentél. 1 hét múlva talán már lesz petezsák látható. Hiába késik 2 hete, ha csak 5 perc után jött ki a 2. csík, az is halványan, akkor valószínű, hogy később fogant a baba, tehát lényegében még nem voltál 6 hetes, mint ahogy a menzeszedtől számolva kellett volna.
6/13 anonim válasza:
Nekem tegnap mondta az orvos, hogy 44 nap múlva menjek ha nem jön meg (tegnap volt tüszőrepedésem). Azért 44 nap mert akkor már mindent látnak és nem kell találgatni.
7/13 anonim válasza:
Énszerintem menj el egy vérvételre ott biztos megmondják hogy van baba vagy nincs.
8/13 anonim válasza:
én is így jártam. 7 év után végre lett egy nagyon halvány pozitív tesztem, de a dokim semmit sem látott, nagyon letört. én akkor mensi után 5 nappal már rohantam dokihoz. tényleg nem látott semmit, mert nem volt mit. most lesz 3 éves a kislányunk. ...
9/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
meg az a papír amit kaptam:
uterus nagysága:88X46 mm
Endometrium vastagsága:19mm
J.O.ovárium:37X21mm Legnagyobb folliculus:3mm
B.O.ovárium:39X29mm
Legnagyobb folliculus:13mm
Douglasban nincs folyadék.
d.N92,6
ezt vki fordítsa már le nekem.
meg szinte minden jel mutatkozik a menszeszre.
feszülő alhas,mellek,derékfájdalom
és idegesség
2012. szept. 11. 14:41
10/13 anonim válasza:
én csak annyit értek belőle,hogy megnagyobbodott a méhed,és megvastagodott a méhnyálkahártyád,ami jelezhet babát is:-) a 19mm endometrium nagyon vastag:-) átlagosan nekem
(amikor nem vagyok terhes) 3-5mm szokott lenni...ha megvastagszik az azért is lehet,hogy a baba be tudjon ágyazódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!