Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív terhességi teszt,...

Pozitív terhességi teszt, negatív orvosi lelet. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Tavaly szültem, 5 hónapja hagytam abba a szoptatást, idén januárban jött meg először a menstruációm szülés után. Nem rendszereződött be, voltam vele orvosnál de a doki nem talált semmit. 3 hónapja normálisan megjött, csak kicsit erősebb volt. Most 2 hete késik, csináltam egy tesztet, amin először egy erős negatív csík jelent meg, majd később egy halvány pozitív. Rögtön elmentem az orvoshoz, ő nem talált semmit, úgy látja hogy meg kell hogy jöjjön bármelyik pillanatban. 1 hét múlva kontroll ha nem jön meg. Járt már valaki így? Mi lett a vége?
2012. szept. 11. 12:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Kérdés,hogy mennyi idő után lett pozitív.A doki biztosan látta volna,ha baba van a pocakban.
2012. szept. 11. 12:45
 2/13 A kérdező kommentje:
Kb egy olyan 5 perc után lett rajta pozítiv csík.
2012. szept. 11. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Lehet korai volt, mert későn volt a peteérés. Jövő héten kiderül, ha akkor sem látszik, akkor a teszt téved. Volt már rá példa.
2012. szept. 11. 12:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Képet kérünk szépen!
2012. szept. 11. 12:57
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha egyből a pozitív teszt után mentél orvoshoz, amin épp csak megjelent a terhességet jelző 2. csík, akkor persze, hogy még nem látott semmit az orvos. Korán mentél. 1 hét múlva talán már lesz petezsák látható. Hiába késik 2 hete, ha csak 5 perc után jött ki a 2. csík, az is halványan, akkor valószínű, hogy később fogant a baba, tehát lényegében még nem voltál 6 hetes, mint ahogy a menzeszedtől számolva kellett volna.
2012. szept. 11. 13:08
 6/13 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap mondta az orvos, hogy 44 nap múlva menjek ha nem jön meg (tegnap volt tüszőrepedésem). Azért 44 nap mert akkor már mindent látnak és nem kell találgatni.
2012. szept. 11. 13:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Énszerintem menj el egy vérvételre ott biztos megmondják hogy van baba vagy nincs.
2012. szept. 11. 13:36
 8/13 anonim ***** válasza:
én is így jártam. 7 év után végre lett egy nagyon halvány pozitív tesztem, de a dokim semmit sem látott, nagyon letört. én akkor mensi után 5 nappal már rohantam dokihoz. tényleg nem látott semmit, mert nem volt mit. most lesz 3 éves a kislányunk. ...
2012. szept. 11. 14:09
 9/13 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

meg az a papír amit kaptam:

uterus nagysága:88X46 mm

Endometrium vastagsága:19mm

J.O.ovárium:37X21mm Legnagyobb folliculus:3mm

B.O.ovárium:39X29mm

Legnagyobb folliculus:13mm

Douglasban nincs folyadék.

d.N92,6

ezt vki fordítsa már le nekem.

meg szinte minden jel mutatkozik a menszeszre.

feszülő alhas,mellek,derékfájdalom

és idegesség

2012. szept. 11. 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:

én csak annyit értek belőle,hogy megnagyobbodott a méhed,és megvastagodott a méhnyálkahártyád,ami jelezhet babát is:-) a 19mm endometrium nagyon vastag:-) átlagosan nekem

(amikor nem vagyok terhes) 3-5mm szokott lenni...ha megvastagszik az azért is lehet,hogy a baba be tudjon ágyazódni!

2012. szept. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!