Két negatív teszt után lehetséges a terhesség?
26-án volt a szex és 11-én kellett volna megjönnie a vérzésemnek.A peteérésem elvileg 28-a körül volt.Nem jött meg azóta sem,3 napja késik.Tüneteim: szex után 6 nappal kezdődő gyomorégés,puffadás,az utóbbi pár napban émelyegtem is.Ez most elmúlt,de előjött a fáradtság és állandóan ennék.A cicim nem fáj de picit duzzadtabb.Néha késszúrás szerűen fáj a hasam alja.
Aktus után 18. és 19. napon csináltam tesztet,de negatív.Akkor most mi lehet?Ja még annyi hogy tegnap és ma egy pötty barna vér jött belőlem,azt hittem megjött,de mégsem.Lehetséges hogy még nincs elég hcg a szervezetben?
szia, na mi történt?
Most én is hasonló helyzetben vagyok. 11napja késik, van okom feltételezni, hogy terhes vagyok. de két teszt is negatív lett! reggel csináltam őket, ma, illetve 5napja.
Tüneteim: a várt időpontban tényleg fájt a hasam, görcsölt egy kicsit, de nem jött meg, és azóta sem. se barna se piros se semmilyen folyadék. a cicim se fáj, viszont az szex utáni héten nagyon fáradékony voltam, de ez lehet attól is, hogy szokatlanul korábban kellett kelnem, több volt a stressz.
Szia első vagyok.
Azóta se jött meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!