Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eddig kétszer feküdtem le a...

Eddig kétszer feküdtem le a barátommal, szűz voltam . és elsőnek nem használtunk semmit, de elvileg nem élvezett belém, de már egy hete nem jött meg, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 10:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

1 hét még nem a világ. Lehet az is, hogy kimarad ebben a hónapban neked. Simán lehet az idegességtől is.

De biztos, ami biztos ismételd meg a tesztet (egy megbízható fajtával).

2012. szept. 16. 10:40
 22/27 anonim válasza:
Ha a teszt negatív lett akkor nem lehetsz terhes. Az meg,hogy késik szerintem normális, nekem legalábbis késett egy hetet, nem is egyszer volt az,hogy egy hetet vagy pár napot késett és nem azért mert húú terhes lehetek, mert nem védekeztünk, ugyanis védekeztünk amit nektek sem ártott volna azért. Felelőtlenség az,hogy nem védekeztetek akár hány évesek is vagytok szerintem mindig az,hogy ha nem akartok gyereket és utána meg azon parázol,hogy jaj most remélem nem vagyok terhes stb...
2012. szept. 16. 10:42
 23/27 anonim válasza:
baszátok már meg azért van a nőgyógyász...nem valami jó de ennyire megakarsz nyugodni elmész és megmondja mert terhességi teszt is annyira jó mint ha én mondanám meg...elmentek elmondja h most kimarad valami miatt és nem vagy terhes vagy közli veled h van egy kis gond.
2012. szept. 16. 11:05
 24/27 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező ha nem a véleményünkre/válaszainkra vagy kiváncsi, akkor minek írtad a kérdést? Na ebből is látszik milyen okos vagy. Itt nem kapsz megnyugtatást(mert csak azért van ezaz egész) inkább menny el a nőgyógyászhoz.
2012. szept. 16. 11:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Nagy valószínűséggel nem vagy terhes, hiszen negatív a teszted. A menstruációd késhet akármitől - hormoningadozás, stressz, bármi.

Akár ki is maradhat, még csak 18 vagy, tombolnak a hormonjaid.

Csinálj pár nap múlva megint egy tesztet, ha az is negatív, de még mindig nem jött meg, menj dokihoz, hogy rendbetegye a hormonjaidat.

ezentúl pedig tényleg védekezzetek.

2012. szept. 16. 11:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Meglep, hogy kioktatást mindenki tud írni, de értelmes válasza jóformán senkinek nem volt.

Amikor az ember elveszíti a szüzességét, akkor szinte kivétel nélkül változik a ciklusa. Korábban jön, késik..ugyanez van hosszú szexuális élet kihagyás utáni újrakezdéskor.

Szóval tesztelj még egyet a biztonság kedvéért, de a kését általában az okozza, ha nincs szó terhességről, amit írtam.

2012. szept. 16. 13:33
 27/27 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy az idegességtől késik.Ha most vesztetted el a szüzességed attól is késhet,vagy ki is maradhat egy két ismerősöm így járt.
2012. szept. 16. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!