Eddig kétszer feküdtem le a barátommal, szűz voltam . és elsőnek nem használtunk semmit, de elvileg nem élvezett belém, de már egy hete nem jött meg, mi lehet az oka?
1 hét még nem a világ. Lehet az is, hogy kimarad ebben a hónapban neked. Simán lehet az idegességtől is.
De biztos, ami biztos ismételd meg a tesztet (egy megbízható fajtával).
Nagy valószínűséggel nem vagy terhes, hiszen negatív a teszted. A menstruációd késhet akármitől - hormoningadozás, stressz, bármi.
Akár ki is maradhat, még csak 18 vagy, tombolnak a hormonjaid.
Csinálj pár nap múlva megint egy tesztet, ha az is negatív, de még mindig nem jött meg, menj dokihoz, hogy rendbetegye a hormonjaidat.
ezentúl pedig tényleg védekezzetek.
Meglep, hogy kioktatást mindenki tud írni, de értelmes válasza jóformán senkinek nem volt.
Amikor az ember elveszíti a szüzességét, akkor szinte kivétel nélkül változik a ciklusa. Korábban jön, késik..ugyanez van hosszú szexuális élet kihagyás utáni újrakezdéskor.
Szóval tesztelj még egyet a biztonság kedvéért, de a kését általában az okozza, ha nincs szó terhességről, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!