Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eddig kétszer feküdtem le a...

Eddig kétszer feküdtem le a barátommal, szűz voltam . és elsőnek nem használtunk semmit, de elvileg nem élvezett belém, de már egy hete nem jött meg, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
2012. szept. 16. 10:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
13 éves kislány szintjén vagy ..
2012. szept. 16. 10:23
 12/27 anonim ***** válasza:
Ha negatív lett a teszt, akkor valszínű csak az idegességtől késik.
2012. szept. 16. 10:24
 13/27 anonim ***** válasza:
74%
Egyik barátnőmet megerőszakolták amikor szűz volt és úgy lett terhes... szerinted?
2012. szept. 16. 10:24
 14/27 anonim ***** válasza:
De öcsém.. láttad hogy kiverte a hasadra vagy a pzs-re vagy az ágyra vagy a plafonra? Amikor kihúzta belőled?
2012. szept. 16. 10:25
 15/27 A kérdező kommentje:
de ti ugyan olyan hülyék vagytok mint én!!! . értem hogy mekora hülyeséget csináltam!!! kilettemoktatva! nem kell még idegenektől is!! . igen láttam hogy kiverteee. tudtam hogy tehes lehetek az elsőtől .!. negativ lett a tesztem !! .de nem jött még meg. és ez érdekel hogy miért lehet. nem az hogy mi a véleményeteeek!!!.
2012. szept. 16. 10:27
 16/27 anonim ***** válasza:
74%
2 hét múlva csinálj tesztet...
2012. szept. 16. 10:28
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Korán is tesztelhettél - mikor még nem mutatja ki.

Ezen kívül lehet az idegességtől, hormonproblémáktól, felfázástól/betegségtől is.

2012. szept. 16. 10:29
 18/27 A kérdező kommentje:
ez már egy egy hónapja történt és tegnap elöt csináltam tesztet.megvolt a 2 hét.
2012. szept. 16. 10:29
 19/27 anonim válasza:
100%
Ha elég felnőtt vagy ahhoz, hogy szexelj, akkor ahhoz is elég felnőttnek kellene lenned, hogy tudd, ilyenkor mi törtéhet. Szerintem teljesen tisztában vagy vele, hogy lehetsz terhes, csak azt várod, hogy megnyugtassunk. De mi csak az igazságot írjuk meg. És az igazság az, hogy simán lehetsz terhes, még akkor is, ha negatív lett a teszt, mert az sem 100%-ig megbízható. De valóban az idegességtől vagy hormoningadozástól is késhet. Menj el nőgyógyászhoz, az nem árt, ha az ember elkezd szexuális életet élni. És nőj fel ezekhez a dolgokhoz, különben nagy bajod lesz.
2012. szept. 16. 10:32
 20/27 anonim válasza:
100%
Nyugodj meg. És kezd el tanulni a pelenkázást. Van még rá pár hónapod.
2012. szept. 16. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!