16 éves lány vagyok. Lefeküdtem a barátommal. Nem használtunk gumit, vagyis ő nem akart, én bíztam benne. :/ még mielőtt kijött volna az ondó, másodpercekkel előbb kihúzta. Viszont nem nyomta mélyre, szóval szerintem még szűz vagyok. Lehetek terhes?
Szia!
Hát elég nagy baj, hogy nem használtatok óvszert. Az előváladéktól is teherbe lehet esni. Én biztos nem lutriznék ilyen fiatalon... Az, hogy szűz vagy e még vagy sem szerintem teljesen mindegy. Elvileg már nem számítasz szűznek, mert lefeküdtetek, de valóban előfordulhat, hogy nem lyukadt át a szűzhártyád. Ha elfogadsz egy tanácsot: Legközelebb ne hagyd, hogy rábeszéljen a gumi nélküli szexre. A legjobb megoldás az lenne, ha elmennél egy nőgyógyászhoz megvizsgáltatnád magad és elmondanád, hogy van egy párkapcsolatod, védekezni szeretnétek, adjon tanácsot, hogy mivel és hogyan érdemes. Nem fog rögtön gyógyszert írni, mert még nagyon fiatal vagy és nem lehet tudni hogyan reagál majd a szervezeted a fogamzás gátlóra, ezért kellenek előtte vizsgálatok. De egy orvos biztos, hogy többet tud erről neked mondani. Úgyhogy szerintem a közeljövőben keress fel egy nőgyógyászt!
Sok sikert!
Szia!
Igen az előváladéktól ugyanúgy lehetsz terhes.Reméljük,hogy nem leszel!De legközelebb inkább védekezzetek,mert a "megbízásból" sok baba született már.:-)
Nos, ha már egy miliméterre benned volt a barátod pénisze, hivatalosan nem vagy szűz.
Lehetsz terhes, igaz minimális rá az esély, de előfordulhat.
Ha betette neked, már nem vagy szűz.
És nagyon ostoba vagy, ha hagyod, hogy védekezés nélkül betegye neked akár egy másodpercre is. Bármikor elsülhet úgy, hogy nem tudja időben kihúzni!! És akkor mit csinálsz? A 72 órás tabletta sem 100%-os, az abortusztól meddő lehetsz egy életre, és 16 évesen gyereket szülni se jó se neked, se a babának. Miért nem adnak a szexhez is jogosítványt, mint az autóvezetéshez? A felelőtlen szexszel is épp úgy el lehet cseszni egy csomó életet, mint a felelőtlen autóvezetéssel!
Ha nem akarsz gyereket, akkor VÉDEKEZNI KELL MINDEN EGYES ALKALOMMAL. A megszakítás nem védekezés, hanem hülyeség a köbön. Ha csak alkalmilag vagytok együtt, akkor gumi minden alkalommal, ha meg rendszeresen, akkor irány a nőgyógyász, aki felír valamilyen tablettát.
Szia!Az,h nem véreztél aktus után természetesen nem jelenti azt,h még szűz vagy!-én sem véreztem anno...tudod előfordul,h még jóval a szexuális élet kezdete előtt reped el a szűzhártya.pl.sportolásnál...stb
Mindenképpen mej el egy tinédzser ambulanciára,és mondd el h mi történt,mert ha még benne vagy a 72 órában jobban jársz a gyogyival,mint abortusz!és ha már ott vagy beszélgess vele a védekezésről.Egyébként valószínű,hogyha te szeretnél írni fog neked gyógyszert,16 évesen már nyugodtan lehet,hiszen máőr a szevezeted nem igazán fejlődik,másrészt ezek a gyógyszerek már elég alacsony hormon tatrtalmúak!Fontos tudnod,h óvszer mellett is teherbe lehet esni!!!!!!!!!!TEHÁT ha óvszerrel védekeztek,SOHA!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!