Egyszer akarok gyereket, egyszer pedig nem mi lesz így velem? Van más is így ezzel?
Figyelt kérdés
Mikor vannak egészségügyi problémáim (erőd menstruácios görcs vagy szédülés, esetleg hányinger) azt kívánom sose legyek terhes mert nem akarok hányingereket, hányásokat stb. Mikor pedig minden oké, akkor pedig szeretnék babát. Nem vagyok normális.:(2012. szept. 15. 15:24
1/2 anonim válasza:
Ezzel én is pont igy vagyok.De nekünk a 2.baba lenne és abba gondolok bele mindig,hogy mi jön szülés után.De ezt az adott helyzet ugy is megoldaná szerintem.
2/2 anonim válasza:
Szió
én is igy vagyok.evvel..!! sajna már egy éve nem sikerul a baba és mensikor mindig azt mondom h.nem is kell baba...de persze mindíg meggondolom magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!