14 napos késés, kis vérzgetés émelygés fáradékonyság, negatív teszt - mégis lehet terhesség?
Figyelt kérdés
9 napos késés után volt némi vérezgetés, 3 nap sem volt. Émelygek, fáradékony vagyok, étvágyam megnőtt, de eddig a tesztek negatívak.
Voltam HASI ultrahangon egy méhen kívüli terhesség kizárása miatt, amin a UHs doktor egy foltot látott, de azt mondta korai még megmondani, ez terhesség-e, vagy más ( pl folyadék, stb - ezt radiológus barátunk is megerősítette).
A kérdésem: Sok helyen olvasom, hogy negatív a teszt és valaki mégis terhes, de volt ahol ezt - elvileg - szakértők lehetetlennek tituálták. Olyanok válaszát várom, akikkel előfordult ez , vagy akik 100%-os bizonyossággal tudják(család, közeli barátok révén), hogy ilyen előfordul!
2012. szept. 15. 14:04
1/15 anonim válasza:
azt tanácsolom,hogy menj el egy másik nőgyógyászhoz,mert ez bármi lehet
2/15 anonim válasza:
és hol látta a doki a foltot?méhedben,petefészkedben?
3/15 anonim válasza:
és hüvelyi UH-n nem voltál.azzal sokkalt többet láttak volna,mint hasival
4/15 A kérdező kommentje:
A méhemben látta. és már én is nagyon gondolkozom rajta, hogy orvost váltok, mert nem úgy érzem, hogy kézben tartaná a dolgokat... :( Mostanra már vártam volna egy értékelhető(bb) választ.
2012. szept. 15. 14:17
5/15 anonim válasza:
méhedben,akkor az lehet terhesség,hüvelyivel már lehet szívhang is lenne,mert 6.hetet is átlépted,ha állapotos vagy,és akkor már kell,hogy legyen szívhang,minden jót!válts orvost,mert hasi UH nem sok mindent tud ilyen esetben kimutatni
6/15 A kérdező kommentje:
Azt mondta, megpróbál(!!) köv. hétre intézni hüvelyit..azt még lehet, hogy kivárom, csak közben tudni szerettem volna, van-e bármi alapja ennek a negatív tesztes dolgoknak, vagy mindenki csak "valakitől hallotta" :)
2012. szept. 15. 14:28
7/15 anonim válasza:
mikor teszteltél?ha mostanában,és nem 2 hete,akkor tuti nem vagy terhes
8/15 A kérdező kommentje:
Nem két hete teszteltem, mégis a szerdai UHn azt mondta a doki,hogy lehet, hogy ez terhesség - a negatív tesztem tudatában.
2012. szept. 15. 14:39
9/15 anonim válasza:
sajnos én is még csak itt olvastam ezt a téves negatív tesztet,hogy valakinek negatív volt,mégis terhes,függ a teszt minőségétől is
10/15 anonim válasza:
ja,olvasom,többször is negatív volt a teszt,akkor szerintem nem vagy terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!