Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A tünetek a következők (amenny...

A tünetek a következők (amennyiben ezek tünetek): enyhe haspuffadás és hasszurkák, étvágytalanság, hol meg zabálnék ill. fáradékonyság. Mi bajom lehet? Terhesség vagy sem?

Figyelt kérdés
Rengeteg ilyen kérdéssel találkoztam, de az egyértelmű válaszokat sajna nem sikerült belőlük kiszürnöm. 22-23-ra nem várom.
2008. nov. 16. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A hasszurka nekem is jellemző tünet volt és a fáradékonyság is. A te tüneteid simán utalhatnak terhességre:) Még van 1 heted a nemvártig, addig is türelem:)
2008. nov. 16. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nos ez akkor lehet baba mert a haspuffadás az tényleg van peágyazodáskor. nagyobb lett a hasad?
2008. nov. 16. 21:05
 3/8 A kérdező kommentje:
egy kicsit
2008. nov. 16. 21:33
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
A jó ég álldjon meg,ha ennyire türelmetlen vagy és még korai tesztelni akkor menj el egy jósnőhöz!!!!!HÁT HONNAN TUDHATNÁNK MI,HA MÉG TE SEM TUDOD?!
2008. nov. 16. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:

Persze hogy lehetsz nekem is így kezdődött. Persze ebből még bármi lehet. Ne éld bele magad.

És NE FOGLALKOZZ AZ UTOLSÓ VÁLASZOLÓVAL, MERT NEKEM IS BEÍROGATOTT, CSAK NEM TUDOM MINEK, HA NEM TUD NORMÁLIS HANGNEMBEN ÍRNI, ÉS NORMÁLIS TANÁCSOT, VÉLEMÉNYT ÍRNI! INKÁBB NE ÍRJON!!!!! NEM KÉPES RÁ. CSAK LEHORD MINDENKIT!!! ÉS NEM EZÉRT VAGYUNK ITT!!!!

2008. nov. 17. 06:23
 6/8 anonim ***** válasza:
OHH, ELNÉZTEM, NEM ENNEK AZ UTOLSÓ VÁLASZOLÓNAK ÜZENTEM!!! BOCSIKA!!!!
2008. nov. 17. 06:24
 7/8 anonim ***** válasza:

DE MÉGIS, CSAK NINCS KINT A VÁLASZA. SZÓVAL A 3.VÁLASZOLÓNAK SZÓL AZ ÜZENETEM!!!! ÉS NEM A 2.NAK!

Amúgy én is egyfolytában zabálok, és puffadok, és menzisen fájt a hasam. Aztán tegnap nem jött meg és pozitív lett a tesztem!!!

DRUKKOLOK!!!!

2008. nov. 17. 06:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Gratula neked!
2008. nov. 17. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!