Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Étvágytalanság lehet terhesség...

Étvágytalanság lehet terhességi tünet? Valakinek jelzett babát?

Figyelt kérdés
Napok óta nem kívánom az ételt. Természetesen megéhezek, eszek is, de szerintem kevesebbet, mint eddig. De azt is csak azért, hogy ne legyek éhes. Még a kedvenc ételeim se indítanak be. Imádom a gyümölcsöket, most meg csak nézem őket. Ez egyáltalán nem jellemző rám. Ráadásul kijött rajtam egy rakás pattanás...
2010. máj. 25. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:

lehet az is, hogy megtelt a szervezeted, es most nem kivansz ugymond semmit. terhessegi tunet kb. a 6ik hettol jeletkezhet legkorabban, tehat nem biztos hogy attol van. ha nem jon meg tesztelj, es megtudod:)

en voltam mar ugy par napig nem kivantam semmit csak vizet es uditot, aztan minden normalis volt.

2010. máj. 25. 19:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Pont ugyan ebben szenvedtem az első 3 hónapban!nem bírtam ránézni sem azokra, amiket addig szerettem, alig ettel, fgytam is. Viszont nekem csak a azután jött elő miután megtudtam, hogy jön a baba, előre nem volt ilyen tünet.De azért szurkolok, hogy neke az legyen:)bár jól megszenvedtem az étvágytalansággal....
2010. máj. 25. 19:27
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat! Tesztelni még ráérek. Csak azért gondoltam, mert már többektől olvastam, hogy mielőtt megjött volna nekik, éreztek tüneteket. Ezek meg nem jellemzőek rám. Menszesz előtt sem.

Várom a további véleményeket!

2010. máj. 25. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is csak a 6.héttől kezdődött az étvágytalanság,de elég durván.Semmi nem volt jó sem enni,sem inni nem tudtam.
2010. máj. 25. 21:14
 5/5 A kérdező kommentje:
Volt-e összefüggés, nem tudom, mindenesetre a nem várt napján már Pozitiv lett a tesztem!:-))))
2010. jún. 14. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!