Az érdi sztk-ban melyik nögyogyászhoz menjek ha babát szeretnék? Melyik a jobb?
Szia
De nem mertem mondani :(
A vérvételre ezeket kérte
TSH
FSH
LH
Prolaktin,ösztraidol Tesztoszteron DEAS (EZ NEM TUDOM MI)
Se inzulin, SHbG (ez sem tudom mi)
ennyi és a papíromra ezt írta idézem
""Ép hámmal fedett portio
homogénmyometrium atrophias endometrium jobb oldalon 15mm polikulus Bal oldali ov nem hozható látótérbe ""
Bal oldalon van a cisztás petefészkem és ezzel nagyon meg ijedtem mert nem értem miért írta hogy nem hozható látótérbe :(
Szia!
Azért gondoltam, hogy mondani kellet volna mert kérte a hormonokat inzulint pont azokat ugye amit a meforal „rendbe tesz.”
Shbg -Nemi hormon kötő globulin
DHEAS- androgén szint
Azt nem tudom mért nem látta a bal oldali ovváriumot, de ha valami baj lenne biztos mondta volna. Nem tudom hanyadik napon tartasz a ciklusodban de a 15mm follikulus az egész jó lehet Mikor mész majd vérvételre?
Évi
Hétfőn megyek az az holnap hát nem szedtem olyan sokáig kb 2 hét azzal is segít valami? 2 hét alatt nem hiszem de ha be megyek szolok neki hogy el kezdtem szedni:) majd ha meg lesz a fejlemény le írom
Szia
Szia!
Na voltál vérvételen?Mik lettek az eredmények?
Szia
Voltam vérvételen de még nincs eredmény 21-én lesz meg majd le irom .)
Szia
Remélem minden rendben van...:)
Szia Évi
Hát bocsika hogy csak most irok de nem készült el az eredményem csak a fele .(:( olyanok mint a csigák na le írom azért ami már meg van vagyis csak amin * van
Proliaktin 4.7 pg/mL 4.8-23.3
tesztoszteron 1,03 < 0.81
Hát ezen a kettőn van ** szerinted ezek milyenek még nincs kész a másik és így nem tudok menni a dokihoz :(
Padig már alig várom
NA majd írj ha tudsz valamit
Szia :)
Szia!
Proliaktin szerintem jó. A tesztoszteron ha 1,3 és 0,81-ig jó akkor az magas. De ugye a lényeg az LH- FSH aránya. Az milyen lett? Gondolom az inzulinos eredmény nem készült el... Nekem is arra kellet várni mert nem Érden csinálták... Reméljük hamar kész lesz!:)
Én is megyek majd nem sokára mert szeretnénk tesót a fiunknak remélem nem kell még egyszer végig csinálni ezt az egész macerát......
Szeded még a gyógyszert?
Évi
Szia Évi :)
LH:10.5 U/L
Fsh:6.8 U/L
Ezt nem nagyon értem ezek sem jók?
A gyógyszert nem szedem az inzulin még mindig nincs kész hát nagyon meg bántam hogy Érdre mentem mehettem volna máshova is .(
jövőhetén kell megint fel hívnom őket hogy el -e készült.
Tudsz valamit mondani LH, FSH-rol? nem jók?
Várom válaszod :)
Szia:):)!!!
Szia!
Bocsi, hogy csak most válaszolok nem voltam internet közelben.
Az LH-FSH-t azért kérdeztem mert ha az LH magasabb mint az FSH akkor még nem kezdett el hatni a gyógyszer.
Remélem mára már meg van az eredmény és dokinál is voltál.??Ha voltál mit mondott? Milyen lett az inzulin eredmény Adott valami gyógyszert?
Várom válaszod:)
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!