Hány éves korban ajánlott először nőgyógyászhoz menni? A nő vagy a ffi orvos a jobb?
nincs semmi problémám csak érdeklődök,barátom sem volt...meg semmi.
a ffi orvostól kicsit tartok.tudom,hogy az a dolga h megvizsgálja,és hogy ő naponta egy csomó ilyen vizsgálatot megcsinál.de egy nő jobban át tudja érezni a problémát nem?nektek melyik nemű vált be?
14/L
Szia.
Én mindenképp ha már menstruálsz,elmennék nőgyógyászhoz,ő megnézi hogy minden rendben van-e.Évente egyszer 14 éves kor felett szerintem nem árt,főleg ha már menstruál az illető,mint írtam is.Én is évente egyszer megyek.
Nekem volt nődokim és férfi is.Bevallom őszintén,attól függetlenül,hogy a nő gyengédebb volt,nekem valamiért frusztráló volt a tudat,hogy ő NŐ.A magyarázatát ne kérd,magam sem tudom.
Két dolgot tudok javasolni:KÉrd ki édeanyád,nagynénéid,esetleg idősebb nővéred véleményét az ő dokijaikról,sőt én addig elmerészkednék,hogy valamilyen úton-módon,pl.iwiw,vagy személyes "véletlen" találkozás során szemrevételezzem a leendő orvosomat,és ezután döntenék.Én is a Te korodban voltam először dokinál,akkor még SZTK-n,azt hittem,hogy frusztráló lesz a férfi doki,de nem volt nagyon gáz.Gondold végig.
MElody
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!