Ha szeretnénk orvoshoz fordulni, mert már régtől nem jön a baba, akkor páromnak az andrológiára kell időpontot kérni? Vagy oda a házorvos utalja be? Hova induljunk elöször?
A Dévai Intézetben heti 3x van spermavizsgálat, nem kell időpont, csak meg kell érdeklődni, melyik napokon van, fél 8-8 között kell leadni a spermát (vagy ott helyben, vagy lehet kérni, hogy hadd vigyétek otthonról, de akkor 1 órán belül be kell érni vele) és még aznap van eredmény.
Kb. 10-15eFt.
Az andrológushoz kell időpont, kb. 3 hét a várakozás, ott is 15eFt a díj.
Jó,rendben küldd el kérlek a címet,hozzá akkor mehetünk Makóról?Az baj lenne ,ha ott kéne,biztos vagyok benne,hogy úgy nem menne....remélem megoldható!
Nektek mi volt a baj?Azért gondoltunk a spermavizsgálatra,mert a mensim rendszeres,pontos,a pém mindig érezhető,mindig vagyunk együtt,és mégis 2 éve semmi....elötte elvetéltem a 11. héten :( Nálatok van már azóta babó?
Szia!
A cím:6725 Szeged, Semmelweis u. 1.,
Tel:62/545-495 és itt szoktam kérni prof.dr. Szöllősi Jánost.
Mi is 2 éve próbálkozunk.A páromnak ott kellett produkálni, szegénynek nehezen bár de sikerült.Kb 1,5 hét és küldték az eredményt.Nála rendben minden.Most nekem kell elvégeztetni a hormon vizsgálatot, meg az átjárhatóságit és utána vissza kell menni hozzá mert azt mondta ne lacafacázzunk, csináljunk inszemet.Én ezt szeretem hogy pörög.Hormon mit ad isten hirtelen nem lett jó, mennem kellett endokrinológushoz, aki azt mondta hogy jó peches vagyok mert kb akkor gyulladt be a pajzsmirígyem.Wááááá. Az én szerencsém:-)Kívánom hogy mihamarabb sikerüljön a babóca!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!