3 gyerek után "becsúszott" a 4. baba?
Nem terveztünk több gyereket, óvszerrel védekezünk, mert a többi fogamzásgátló módszer nálunk sajnos kizárt :(
Spirál folyamatos gyulladást okozott, a gyógyszer pedig a fokozott trombózis veszély miatt nem javasolt.
Szóval maradt az óvszer.
Normálisan használtunk, biztos nem volt rajta lyuk.
Most mégis késett.
Csináltam egy tesztet délután, az olyan nagyon halvány, hogy ha karom látom, ha nem akarom nem látom.
A férjem is pont ezt mondta rá, anélkül, hogy mondtam volna neki bármit is.
Tudom, hogy az óvszer nem 100%-os védelmet ad, de mindig is ezzel védekeztünk és csak akkor jöttek a picik amikor mi szerettük volna.
Most teljesen kétsége vagyok esve :(
Izgulok reggelig, mert akkor megismétlem a tesztet.
Természetesen megtartjuk a babát, anyagilag sem lesz gond, de nem így terveztünk...
Volt valaki aki így járt?
Jaj nagyon együttérzek veled, nekünk pár napja történt baleset, kettészakadt a gumi (? nem tudom hogy lehetséges ez) nekem is 3 gyerkőc van majd egy jó 5-6 év múlva terveztünk volna csak még egyet.
Elvetetni biztosan nem tudnánk, már a harmadiknál is így voltunk (ő spirál mellett fogant!) és hogy 3 vagy 4 az már nem sokat számít szerintem...
11:23
:D
A Te babád tényleg nagyon meg akart születni!
Ezek azok a történetek amikor az ember tátott szájjal néz-hallgat-olvasTényleg csodaszámba mennek az ilyen sztorik!
Sok boldogságot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!