Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 gyerek után "becsúszott" a...

3 gyerek után "becsúszott" a 4. baba?

Figyelt kérdés

Nem terveztünk több gyereket, óvszerrel védekezünk, mert a többi fogamzásgátló módszer nálunk sajnos kizárt :(

Spirál folyamatos gyulladást okozott, a gyógyszer pedig a fokozott trombózis veszély miatt nem javasolt.

Szóval maradt az óvszer.

Normálisan használtunk, biztos nem volt rajta lyuk.

Most mégis késett.

Csináltam egy tesztet délután, az olyan nagyon halvány, hogy ha karom látom, ha nem akarom nem látom.

A férjem is pont ezt mondta rá, anélkül, hogy mondtam volna neki bármit is.

Tudom, hogy az óvszer nem 100%-os védelmet ad, de mindig is ezzel védekeztünk és csak akkor jöttek a picik amikor mi szerettük volna.

Most teljesen kétsége vagyok esve :(

Izgulok reggelig, mert akkor megismétlem a tesztet.

Természetesen megtartjuk a babát, anyagilag sem lesz gond, de nem így terveztünk...

Volt valaki aki így járt?

2012. szept. 10. 22:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
2 es vagyok hú hát a másodikon látszik valami ott a hibánál ahol írod, de olyan szürkés szóval lehet csak szellemcsík...de nekem is így indult mindegyik gyereknél mindenki leszellemcsíkozta aztán pár nap múlva már csak látszott hogy rózsaszín az...amikor nem voltam terhes akkor ilyen szürkés csík SE látszott. Nekem legalábbis. Azért szorítok hogy ne az legyen ha nem szeretnéd. Mert azért 4 gyerek...háát az 4 gyerek...
2012. szept. 11. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Én ezt negatívnak látom, de majd kiderül.
2012. szept. 11. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia, nálunk a 2. jön óvszer mellett :). Szoptattam, rendszertelenül is jött meg, így csak akkor tűnt fel, hogy valami nem a megszokott, mikor 3 napja tejfölös kenyeret ettem :). Nem hánytam, nem volt semmi előjele. Az óvszer nem szakadt ki, rendesen használtuk. Akkor tettem fel egy kérdést, és volt, akinek az 5. baba jött így :).

De olyat is olvastam (itt a gyakorin), hogy volt egy anyuka, aki terhes lett 3 féle fogamzásgátló módszer mellett is :).

A tesztre nem tudok mit mondani, nekem múlt héten volt egy nagyon halvány pozitív tesztem, de azóta nem foglalkoztam a dologgal, nem tudom, hogy most szellemcsík volt-e, vagy tényleg jön a harmadik... A menzeszem utáni 5.és 6. napon voltunk együtt (és ekkor nem is védekeztünk, szülés óta most először. Szintén csak az óvszer, vagy csak a megszakítás jöhetne szóba, de nagyon kényelmetlen az óvszer mindkettőnknek. Szóval most várjuk, hogy késik-e majd a menzeszem :). Egyébként örülnénk neki, bár őszre éppen lett volna egy eü. beavatkozásom, de legfeljebb elhalasztjuk ;).

2012. szept. 11. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!