Lehet baba? 28-án lehetett beágyazódásos vérzésem? Kép lent!
2012. szept. 10. 13:48
2/8 A kérdező kommentje:
Kimutatná már a teszt? Rendszertelen a ciklusom így nem tudom mikor kellene. Szerinted?
2012. szept. 10. 13:59
3/8 anonim válasza:
HA az beágyazódáa volt, akkor már igen! Nekem rá pár napra kimutatta:)
4/8 anonim válasza:
Ha szoktak igen rövid (21 napos) kétfázisú ciklusaid lenni, lehet, bár elég ritka úgy általában.
Mi lett a tesztben?
6/8 A kérdező kommentje:
Még nem teszteltem, azt mondták még várjak vele.
De mit jelent az, ha fent van a hőm? (37,2)
2012. szept. 13. 15:13
7/8 anonim válasza:
Akár várhatsz is, de egy tesztelést megérne. Ha tényleg beágyazódási vérzés volt, már bőven kimutatja. A 37,2 elég magas hő, jelenthet terhességet, nekem is az volt az első jel, hogy olyan melegnek éreztem magam. De persze nem feltétlenül, és ha csak napközbeni hő, nem túl mérvadó.
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenképpen fogok tesztelni, már a 36. napnál járok, egyébként mindig későn jön meg.
2012. szept. 13. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!