Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi lennék a véleményetek...

Kiváncsi lennék a véleményetekre, légyszi vállaszoljatok sokan?

Figyelt kérdés
Tehát augusztus 26-án kellet volna megjönnie,Párnappal rá barnás-bordós folyásom volt 3napig,általába 6napig szokott tartani.multhét szombaton szurkálodást éreztem a méhemnél,hol erősebb hol gyengébben,méhszájam fennt van,hasam puffadt.A szurkálás beágyazodást jelezte vagy esetleg mást? Teszteljek érdemes vagy még várjak? 21\ L

2012. szept. 10. 15:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Sztem tesztelj, már biztos kimutatja!
2012. szept. 10. 15:49
 2/10 anonim ***** válasza:

csinálj tesztet.

nekem 6.-án kellett volna h megjöjjön és másnap pozitív lett a teszt.

2012. szept. 10. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Augusztus 26. már régen volt. Szerintem is tesztelhetsz, ha baba, akkor full pozitívnak kell már lennie! Drukkolok!!! :)
2012. szept. 10. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:

A teszt már kimutatja! És a reggelt sem kell megvárni,h megcsináld.Nem biztos,h terhes vagy de kizárva sincs, a beágyazodás 2hét,ami már (ha terhes vagy) megtörtént. Tehát amiatt nem szurkálhatott.

Ha védekeztetek kissebb az esélye ,h baba legyen,lehet pl.felfázás.

2012. szept. 10. 16:00
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk,szeretnénk pocaklakót.Felfázva nem vagyok,mert már most alaposan felöltözök:)És nem a méhemnél éreznék szurkálódást,meg a menzim se lett volna ilyen furcsa:)Szóval akkor a szurka lehet a méhszallagoktól is akár?
2012. szept. 10. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocsi. Cs próbáltam segíteni. Mikor én felfáztam igen szurkált mind a 2oldalra. Ha nem védekeztek akkor lehetséges,h baba lesz. Én már rögtön vennék tesztet. Mikor nekem nem jött meg rá 5 napra megcsináltam és pozitív lett. Megírod majd? Mikor csinálod meg?
2012. szept. 10. 16:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Persze megírom.Szerintem csütörtök körül megcsinálom.
2012. szept. 10. 16:42
 8/10 Faff0529 ***** válasza:

szia!

tuti,h kimutatja mostmár a teszt. Az már 2 hét késés és az elmaradt mensi körüli napokban már mutatja. Nekem egy éve május 26-án kellett volna megjönnie, de már május 18-án 2 csíkos tesztem volt :) igaz, csak az egyik típusú teszt mutatta ki. Qupido a neve. Tényleg jó - és létezik! még akkor is, ha néhány patikában földönkívülinek néznek, mikor ilyen tesztet kérsz :) De már bármi kimutatja szerintem :)

2012. szept. 10. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
izgulunk együtt :)
2012. szept. 10. 22:13
 10/10 A kérdező kommentje:
Megérdeklődöm csütörtökön a patikákba,hogy van-e olyan tesztjük,azt mindenképpen megírom az eredményt:)Már izgulok.És köszönöm a drukkot:)
2012. szept. 10. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!