Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért írják sokan a szemmel...

Miért írják sokan a szemmel láthatóan negatív terhességi tesztre, hogy pozitív?

Figyelt kérdés
Értem én, hogy biztatni akarják a kérdezőket, de ez már kiba..ás szegényekkel. Elkezdenek reménykedni, aztán az esetek 99 %-ban írják, hogy nem terhes, megjött. De ez a teszten is látszott. Sokan meg már a negatív tesztnél is gratuláltak. Nem lenne jobb megmondani neki az igazat, hogy ez negatív, vagy nem egyértelmű, de lehet, hogy pár nap múlva pozitív lesz? Akkor legalább nem reménykedik feleslegegesen.
2012. júl. 8. 08:36
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Azért, mert ha valaki olyan kis butus, hogy a saját szeme helyett másnak hisz, az meg is érdemli.
2012. júl. 8. 08:40
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Azért írják, hogy pozitív ezzel becsapva a kérdezőt, hogy örömében felpontozza őket!Én kajakra meg szoktam írni, hogy nega!És lepontoznak..:) De a tudat jó, hogy nekem volt igazam..:)Látszik a pontjaimon is, hogy nem szeretik, ha nem nyalok, és hazudok, meg nem gratulálgatok, mikor nega az a nega..és nem pozi...:D
2012. júl. 8. 08:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Épp a napokban volt egy tök negatív teszt feltöltve, és akárhogy bámultam nem láttam rajta két csíkot. Persze ezt megírtam, na rögtön le is pontoztak. :)

Őszintén, nem tudom miért írják egy tök nega tesztre, hogy pozi...valaki nagyon beleéli magát, beleképzeli, szeretné hinni. Ami kedves, csak éppen nem hiszem, hogy ez segít, inkább még rosszabb lesz, ha kiderül véglegesen, hogy negatív.

Én szeretek biztatni, mondjuk egy halvány pozis tesztet, de egy negatív tesztet... sajnálom de nem...nem látom értelmét, viszont annál több hátrányát igen. Pedig empatikus vagyok, és amikor csak lehet bíztatok.

2012. júl. 8. 10:45
 4/9 anonim ***** válasza:
55%

Íme:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ha ez pozitív, akkor elismerem, hogy hülye vagyok.

Aki pozitívnak látja, az vagy nagyon "jól tud nézni", vagy ő a hülye. :)

2012. júl. 8. 10:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen én is válaszoltam, épp ez a kérdés volt (többek közt) a kérdésem apropója.
2012. júl. 8. 11:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Valahol megértem, hogy egyesek látják a csíkot..

Én is a minap tettem fel egy hasonló kérdést, nézzétek meg a képet! Az első teszten semmi nem látszik, és senki nem is látott rajta semmit a családból csak én!

És láss csodát, a későbbi tesztek már pozitívak voltak..

Lehet, hogy már csak a megérzés....

2012. júl. 8. 23:46
 7/9 anonim ***** válasza:
2012. júl. 8. 23:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsónak: az első linkeden nem látok semmit, kicsik a képek. De a másodikon látni. Ha halvány, akkor is pozi, ez oké. De ha tök negatív, akkor azon még nincs mit nézni. Megérzésed meg neked lehet, de mondjuk egy vadidegen névtelen fórumozónak nem feltétlen.

Én is megértem, ha valaki kedvesen biztatni akar, de biztos, hogy az a jó taktika egy full negatív teszt esetében is? Nem üthet ez vissza, ha mégsem lesz később pozitív? Nem fog még jobban csalódni a kérdező?

2012. júl. 9. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Igazad van ezt én se értem, mert ami full negatv arra én max annyit szoktam írni, hogy csináljon később még egyet, hátha, de nem azt hogy pozitív! :D
2012. aug. 3. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!