Miért írják sokan a szemmel láthatóan negatív terhességi tesztre, hogy pozitív?
Épp a napokban volt egy tök negatív teszt feltöltve, és akárhogy bámultam nem láttam rajta két csíkot. Persze ezt megírtam, na rögtön le is pontoztak. :)
Őszintén, nem tudom miért írják egy tök nega tesztre, hogy pozi...valaki nagyon beleéli magát, beleképzeli, szeretné hinni. Ami kedves, csak éppen nem hiszem, hogy ez segít, inkább még rosszabb lesz, ha kiderül véglegesen, hogy negatív.
Én szeretek biztatni, mondjuk egy halvány pozis tesztet, de egy negatív tesztet... sajnálom de nem...nem látom értelmét, viszont annál több hátrányát igen. Pedig empatikus vagyok, és amikor csak lehet bíztatok.
Íme:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Ha ez pozitív, akkor elismerem, hogy hülye vagyok.
Aki pozitívnak látja, az vagy nagyon "jól tud nézni", vagy ő a hülye. :)
Valahol megértem, hogy egyesek látják a csíkot..
Én is a minap tettem fel egy hasonló kérdést, nézzétek meg a képet! Az első teszten semmi nem látszik, és senki nem is látott rajta semmit a családból csak én!
És láss csodát, a későbbi tesztek már pozitívak voltak..
Lehet, hogy már csak a megérzés....
Utolsónak: az első linkeden nem látok semmit, kicsik a képek. De a másodikon látni. Ha halvány, akkor is pozi, ez oké. De ha tök negatív, akkor azon még nincs mit nézni. Megérzésed meg neked lehet, de mondjuk egy vadidegen névtelen fórumozónak nem feltétlen.
Én is megértem, ha valaki kedvesen biztatni akar, de biztos, hogy az a jó taktika egy full negatív teszt esetében is? Nem üthet ez vissza, ha mégsem lesz később pozitív? Nem fog még jobban csalódni a kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!