Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 negatív teszt, de mensi...

2 negatív teszt, de mensi nincs. Lehet még pozitív?

Figyelt kérdés

26-27-én kellett volna megjönnie,nem szokott késni.Mikor teszteljek?Első gyermekemnél is ez volt.Negatív tesztek,és 2 éves:)

Ha a peteérésem nem a ciklus közepén van,akkor lehet hogy később mutatja ki a teszt?

2012. jún. 28. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
IIIIgen,ha később volt pé-d később mutatja ki, még várj 2 napot és akkor tesztelj:)
2012. jún. 28. 18:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehet bizony, nekem a nem várt után 1HÉTTEL negatív lett, igaz délutáni vizeletből, de gondoltam ekkor már kimutatná így is úgy is... szóval elkönyveltem, hogy nincs baba, majd 1 hét múlva, mielőtt mentem dokihoz azért csináltam még 1 tesztet, pillanatok alatt pozitív lett! - egészen a ciklus végén eshettem teherbe, szinte akkor, amikor meg kellett volna jönnie , szóval nem kizárt, hogy ott a babó!
2012. jún. 28. 19:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást,nagyon remélem...én is délután teszteltem,nem bírtam kivárni a reggelt.Szerintetek mennyit várjak?Amúgy van hogy elszédülök,reggeli kávé sem az igazi,csomót járok pisilni,de már arra is gondoltam,hogy csak bebeszélhetem magamnak!?
2012. jún. 28. 22:18
 4/4 anonim ***** válasza:
én is igy vagyok, nekem 26ikán kellett volna megjönnie, két negatívat is teszteltem, majd ha nem jön meg hétfőig akkor bejelentkezek az orvoshoz. Annyira reménykedem, néha megszédülök, émelygek, sokat járok pisilni, és hullafáradt vagyok. Szerintem is lehettséges hogy nem a ciklus közepén volt, növérem gyógyszert abbahagyta, és egy hétre rá(mikor meg kellett volna jönnie) már meg is fogant a kisfia :) sok sikert drukkolok!
2012. jún. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!