Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt ovum az előző ciklusban...

Volt ovum az előző ciklusban (írjatok sokan)?

Figyelt kérdés

[link]

Jól gondolom, hogy nem?

2012. szept. 7. 10:45
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem nem volt.
2012. szept. 7. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sem volt. De teljesen egészséges nőknél is normális, ha évente van 1-2 ilyen ciklus.
2012. szept. 7. 10:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem volt sajna, de hosszú a ciklusod, szerintem itt valami baj van... Voltál már dokinál?
2012. szept. 7. 10:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mert fontos volt! :)

Igen, voltam és járok is folyamatosan.

De az eredmények már jók, így egyelőre nem tudja a doki, hogy merre tovább, mert mindenféle vérvételt csinált, terheléseseket is (már egy ideje endokrinológushoz járok) és minden jó.

Most abban maradtunk, hogy diétázok és mozgok, megpróbálok fogyni pár kilót (mert igazából túlsúlyom sincs, BMI-m még épp normál), aztán ha az sem hoz eredményt, akkor decemberben folytatja a vizsgálatokat.

Viszont azt nem tudja, hogy hőmérőzök (mert még nem aktuális a baba nálunk), arra gondoltam, hogy elviszem neki majd az idei görbéimet, szerintetek lenne értelme? Ki tudna belőle nézni?

Köszönöm a segítségeteket!

2012. szept. 7. 11:06
 5/9 A kérdező kommentje:
*Ki tudna belőle nézni valamit?
2012. szept. 7. 11:07
 6/9 A kérdező kommentje:
Ja, és tudom, hogy évi 1-2 alkalom belefér, de nekem még idén nem volt normális ciklusom. Ez lett a legrövidebb. :S
2012. szept. 7. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem se volt. Megkérdezhetem az eredményeid? Terheléses cukor és inzulin, TSH , FSH és Lh érdekelne a 3. napi:)

Köszi

2012. szept. 7. 11:30
 8/9 A kérdező kommentje:

TSH 2,68

FSH 6,1

LH 5,8

Az inzulin és cukor sajnos nincs nálam, azok otthon vannak, a suli miatt már leköltöztem, így azt nem tudom megmondani. :S

2012. szept. 7. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
A TSH nem a legjobb. 1 vagy 1 alatt kell lenni a terhességhez, nekem ezt mondta egy jó endokrinológus. Max 1-2 között
2012. szept. 8. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!