Ihatom egész ciklusban a cickafark teat vagy csakis peteérésig? Sajnos palástfü teához nem jutottam még hozzá, ha nem kapok akkor igyam tovább a cicka teát? Vagy inkább peteérés után ne igyak már semmit?
Szerintem meg egyáltalán ne igyad. Olvassgass végig pár ehhez kapcs.kérdést, és meglátod, hogy többeknek ártott mint használt. Engem például bekavart, első teás hónapban késett egy hetet, a másodikban meg 42napos lett a ciklusom.
Ha igazán jót szeretnél tenni magaddal ilyen téren, inkább a barátcserjét ajánlom neked! Igaz az kb 2-3hónap mire kifejti igazán a hatását, de nekem bevállt.
A cicikafarkat egyébként mensi előtt pár nappal, és mensikor szokták ajánlani görcsoldásnak azoknak, akiknek nagyon erős göcsös a menstruációjuk.
1.es vagyok: 2-es ha te is igy ittad, ahogy leirtad, akkor ne csodálkozz, hogy bekavart! Ugyanis a cickafarkat mensi után, ha már semmilyen vérzés nincs kell elkezdeni inni, ugyanis bő vérzést okozhat! Inni kell addig, amig peteérés van, aztán másnaptól már a palástfüvet, ha van, az segiti a megtapadást, megvastagitja a méhnyálkahártyát és enyhiti a görcsölést; ha nem jön meg,mert babás vagy, akkor lehet inni 12. hétig, ha megjön, akkor már nem kell inni. Én cickafark majd palástfüves hónapban mensikor semmimet sem fájlaltam, pedig rendes piros vérzés volt!
Mellesleg 2-es honnan tudod, hogy kérdező miért issza? Tán túl hosszú vagy rendszertelen a ciklusa, nem? Azért mert te félinfókból rosszul csináltad és úgy jártál, ahogy, attól még másnak lehet jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!