Vajon most terhes vagy? Sokan írjatok. Elég fontos ez most
nekem.
Figyelt kérdés
júl.26.-án feküdtem le a párommal amiből szerintem elképzelhető lehet,hogy teherbe estem...védekeztünk a pharmatex nevű hüvely tablettával,viszont belém ment és a ciklus.hu szerint éppen termékeny voltam.aug.11.-én kell volna megjönnie(vagyis ma),ha 28napra számolom,de még nincs semmi és jele sincs annak,hogy esetleg meg akarna,mert menszesz előtt egy héttel mindig fájnak a melleim,de olyan szintem,hogy érinteni alig bírom most viszont semmi fájdalmat nem érzek.nyomkodom,markolom és semmi.Lehetséges,hogy teherbe este?
Kérlek csak olyan írjon,aki tényleg segít is és nem a hülyeségeit írja ide.Köszönöm.
lehet az is hogy par napot kesik.nem biztos hogy terhes vagy. vegyel tesztet ha par napon belul nem jon meg.
2012. aug. 11. 12:02
3/13 anonim válasza:
Honnan tudhatnank, hogy terhes vagy e?! Igen, utalhatnak a tuneteid arra, hogy baba van, de lehet, hogy csak az idegesseg miatt nem jott meg. 50-50%
ezt csak egy teszt vagy orvos tudja megmondani. Ugyhogy vegyel tesztet. Mindenki mas ezt fogja irni, nem ertem mit varsz, valaki biztosat fog irni?!
2012. aug. 11. 12:03
4/13 A kérdező kommentje:
nem...csak arra vártam,hogy ha esetleg van olyan aki így jár,az leírhatná.ja és azért kérdeztem mert ahogy leírtam nem fáj a mellem és előtte egy héttel mindig szokott,szóval ha csak késik már rég fájnia kéne.ja és eléggé el vagyok bizonytalanodva,mivel még csak 18vagyok.Szóval ismétlen,nem azt várom,hogy valaki biztosat írjon,hanem azt,hogy írja le az aki esetleg volt már így,vagy épp a menzesz előtt fájni szokott a melle.És értelmes válaszolókat szerettem volna,nem pedig olyat aki bunkózik.Nem kell ezen az oldalon lenni ha nem tudsz normálisan válaszolni az ilyen jellegű kérdésekre,vagy egyszerűen csak nem kell írni,mert szerintem van egy pár ilyen illető,aki ijedtében feltesz olyan kérdést,amit valószínű,hogy senki nem tud,de azt gondolja,hogy így könnyebben megtalálja rá a választ...
2012. aug. 11. 12:18
5/13 anonim válasza:
Ilyen fiatalon nekem eszembe sem jutott volna pharmatexszel védekezni. Mondjuk nekem így 10 évvel később is csak akkor jutna eszembe, ha nem bánnám, ha becsúszna a baba... Vagy legalábbis megszakítással használnám.
Egyébként lehetsz terhes, vegyél egy tesztet, holnap csináld meg első vizeletből és kiderül!
2012. aug. 11. 12:22
6/13 anonim válasza:
Szia!!!Hát eléggé esélyes a baba,sajna a Pharmatex nem a legjobb védekezési módszer,a barátnőm éppen e mellett esett anno teherbe.Bár az idegesség miatt is késhet,szerintem erre is elég nagy az esély.Illetve nekem is mindig szokott fájni a mellem ,mielőtt megjönne,de amikor babás voltam,ez a tünet még csak erősödött,tehát kora terhességben még inkább fájtak a cicijeim,meg állandóan azt éreztem,hogy na,most fog megjönni,gyakran jártam pisilni,és folyamatosan émelyegtem.Eddig 4 alkalommal voltam terhes,szinte mindnél így volt,bár a 4-ből kettő sajnos spontán vetéléssel végződött,Én is azt javasolnám,hogy pár napon belül,ha nem jön meg,vegyél egy tesztet,és reggeli első vizeletből csináld meg,az biztosabbat mond,mint mi itt,mert bizony minden terhesség más és más.:-)Remélem tudtam segíteni.Üdv:2 kislány anyukája
2012. aug. 11. 12:33
7/13 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen,az értelmes kommentelőknek.
Szerintem idegességtől nem késik,mert mikor ideges voltam,idáig mindig előbb jött meg.
hát nem tudom mi lesz.Bár a párommal pont ma szíktottunk és ha még baba is lesz nem tudom mit fogok csinálni,mert a szüleim azt sem tudják,hogy egyáltalán élek szexuális életet,mivel nem engednék,szóval ha baba van,nem tudom mit fogok csinálni egyedül... :S Biztos,hogy ebben a szüleimre nem számíthatok.Az ex párom,pedig azt sem tudja, hogy én éppen nem zárom ki a terhességet... :S
2012. aug. 11. 12:46
8/13 A kérdező kommentje:
ja és hozzáteszem,hogy ha nem köti le valami a figyelmem,hanem a hasamra figyelek,ilyen szúrkáló érzést érzem (nagyon lent,bal oldalon)és elég enyhe,de érezhető.viszont,ha valami le köti a figyelmem,semmit nem érzek...
2012. aug. 11. 12:54
9/13 anonim válasza:
Én pharmatex mellett lettem terhes. Mondjuk 2 évig használtam előtte minden gond nélkül. Mindent ugyanúgy csináltunk mindig, tehát kivártuk az oldódási időt, nem fürödtem szappannal ha végeztünk, stb. Aztán egyszer csak pont mint neked, nagyon nagyon érzékenyek lettek a melleim. Fürdésnél szinte sírtam ha hozzáértem, a pólótól fájt ha hozzáért, azelőtt meg nem volt soha ilyen. Akkor már gyanakodtam... El is maradt a havim, és olyan gyönyörű 2 csíkos tesztem lett, hogy majd leugrottak a helyükről. Szóval nem kizárt, hogy terhes vagy. Nekem már 3 éves a "pharmatex babám". Azóta fogamzásgátlót szedek.
2012. aug. 11. 12:59
10/13 A kérdező kommentje:
de nekem pont ezaz h nem fájnak a melleim.mindig fáj menzesz előtt egy héttel, és most semmi.... :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!