Clostilbegytes kérdés?!
Figyelt kérdés
Voltam kivizsgáláson, de minden oké. A menstruációm össze-vissza és nagyon hosszú. Szerintem nincs peteérésem....hiába nem mutatja a hormon, szerintem akkor sincs :( Most a doki rásegítésként kiírta a clostit napi 1x1 szemet menszi 3. napjától 5napig! Szerintetek ez segíthet? Mert ilyen alacsony adagolást még nem nagyon olvastam. Ja! És itt olvastam, hogy uh-on figyelik a peteérést, viszont nekem nem mondta a doki. Akkor kell mennem legközelebb, ha ez a hónap nem sikerül. (akkor majd 2x1-re növeli az adagot és lehet már uh-oz is) Ugye ekkora adagtól (és most szedem először) nem leszek cisztás???2012. szept. 10. 10:40
1/5 anonim válasza:
Először is engem a doki először megnézett félidőben uh-on,hogy lássa van e peteérésem.
Én elsőre napi 1 szemet szedtem az 5.től a 10.napig.Nekem 29napos ciklusaim voltak.
A 12.napon visszakellet mennem uh.hogy megnézze,hogyan reagáltam illetve nehogy túlstimuláljon.
Szerintem veszélyes így uh követés nélkül szedned,ráadásul úgy,hogy valóban nem tudod félidőben van e domináns tüsződ.
2/5 A kérdező kommentje:
És neked 29napos ciklus mellett hanyadik napon volt peteérésed? Sikerült a baba?
2012. szept. 10. 12:43
3/5 anonim válasza:
Szia! Én fél évig szedtem 1x1-et és nem lettem tőle cisztás. Nekem sajnos baba nem lett tőle. De sokaknak segített.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok.
A 14-15.nap körül volt ovum.
Sikerült,kb a 4.-5. hónap után,de nem szedtem minden hónapban volt amikor szünetet tartottam a gyógyszer elhúzódó hatása miatt.Így összesen a 12.hónap után sikerült.
Hozzáteszem már van babám aki elsőre sikerült minden hókuszpók nélkül.
sok sikert
15hkm
5/5 anonim válasza:
Szia!Először nekem is megnézte a dokim a peteérést,hormonvizsgálattal és uh-val is.Aztán semmi rendelleneset nem talált,de már rég akartunk babát,így kaptam "rásegítésnek" clostit. Kapaszkodj meg,2X0,5-et(!!!) kellett szednem. Ciszta nem lett,de a második hónapban összejött a babám!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!