Lehet, hogy baba?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Azt szeretném kérdezni,hogy holnap kéne megjönnie.Előtte nekem mindig 1héttel elkezd fájni a cicim,meg a hasam is jelez,hogy lassan itt az idő megint...=/

Viszont most nincs ilyen.Se cici,se hasfájás!

De ez nem fordítva szokott működni?Ha terhes lennék,fájna a cicim,meg egyéb jeleket is észlelnék,nem?Bizonytalan vagyok,ilyen még nem volt!Volt valaki közületek,akinek úgyan így nem fájt semmi,semmi nem jel volt?

(Szeretnénk babát,de 1-2év múlva,de örülnénk,ha mégis jönne...=) )

2012. szept. 7. 19:13
 1/4 anonim válasza:
57%
Igen,volt már.De vegyél tesztet,és nem lesznek kétségeid.
2012. szept. 7. 19:23
 2/4 Ufobaby ***** válasza:
Szia! Sajnos ez kiszámíthatatlan...pl. nekem is 1 héttel szokott fájni a cicim és egy kis hasszurka is szokott lenni, de ebben a hónapban semmi...én is elkezdtem kételkedni, vajon baba van e a dologban, hááát elkezdtem jóstesztelni...két napig pozitív lett a jóstesztem, de mikor elkezdtem barnázgatni (semmi mensi fájdalmam nem volt) a 3. napon negatív volt a jóstesztem...szóval amondó vagyok, hogy várj a nem vártig és csak utána tesztelj, ha teljesen biztos vagy ...sok sikert és kitartást!
2012. szept. 7. 19:25
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszi,hétfőn mindenképp veszek tesztet.=)

Nekem csak ez a furcsa,hogy semmi "tünetem" sincs,nem érzek semmit...

2012. szept. 7. 19:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Nos...ma kellett volna megjönnie és ugyan úgy semmi...kíváncsi vagyok mostmár,hogy mi a helyzet...=)
2012. szept. 8. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!