Mit gondoltok, lehet hogy baba van a dologban? Jó lenne.
Sziasztok,
Régi olvasótok vagyok, amolyan csendesen örülő/drukkoló :)
Most viszont a segítségeteket kérem eddigi tapasztalaitokra alapozva. Olyan sok mindenen keresztül mententek már itt többen, és most hogy mi is rajta vagyunk a baba témán a férjemmel, szeretném kérni a tanácsotokat.
Ebben a hónapban a pé-m a menstruáció első napjától számítótt 9. napon volt (ami még normálisnak is mondható bár eddig a 13-14. nap körül volt) a hőm le is esett ahogy kell majd megemelkedett és fent is van immáron 15. napja..a Luteáris szakaszban volt egy pár napos sűllyedés, de ezt olvastam, hogy a hormonok termelődése miatt normális (bár eddig ez sem volt nálam...) ma reggel csináltam egy tesztet, lévén hogy elvileg a peteérést követő 14. napon kellett volna megjönnie. PMS tünetem nincs ami szokott lenni...fejfájás..ingerültség..esetleg néha a hasamban van olyan mindjárt megjön érzés, de ennyi. Van helyette viszont folyamatos evési kényszer, irtó száraz a bőröm, nem tudok elég testápolót kenni rá, hogy ne húzódjon és lelassult az emésztéásem...magamhoz képet nagyon...Ma reggel teszteltem (-). Együtt voltunk időben előtte és a mpé napján is..sőt utána is.
Mit gondoltok? Lehet az, hogy a luteáris szakaszom megnyúlik az eddigi 13 napról 16 körülire? Lehet korán teszeteltem? A terhességhez hasonló tünet lehet még amit észrevettem az : Segítsetek megérteni magam :)
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Lehetni lehet, mert együtt voltatok PÉ környékén, de biztosat csak a teszt tud mondani. A görbédet nem tudod feltenni?
Mikor volt az utolsó mensid?
Szia
Ezen a linken letölthető. Aug 15-én volt az első napja a mostani siklusnak.
data pont hu per get per 5538935 per gorbe pont png
Bocsi, de így engedte beírni csak a linket..
Jelmagyarázat :)
pont .
per /
Megnéztem a görbédet, eszerint már mutatnia kellene a tesztnek. Mindig ugyanabban az időpontban méred a hődet, nem digitális hőmérővel, megvan a 6 óra alvás? Ovutesztet nem csináltál? (Csak arra akarok kilyukadni, hogy mennyire biztos ez a 9. napi ovuláció.) Nem voltál kicsit beteg, amitől felmehetett a hőd, megfázás, hasmenés, valami? Mert ha esetleg volt ott valami, ami bezavart, és nem nézzük 10.-13. napi hőket, akkor én 30.-ára tenném az ovulációt.
Egyébként nincs valami pajzsmirigyműködési gondod? Csak mert nagyon alacsony az alaphőd, ez a 36,3-36,4 jelezhet pajzsmirigy-alulműködést, ami befolyásolja a teherbeesést is.
4-es vagyok.
6-osnak: nem kifejezetten alacsony a 36,3-36,4 de az átlagosnál kicsit alacsonyabb, és kérdezőnek valóban van kis gondja a pajzsmiriggyel, ezt ez tökéletesen jelzi.
Kérdező: hát nem tudom, így ez a görbe nekem eléggé talányos és összevissza, viszont ha nem nézzük a 10.-13. ciklusnapi hőket, akkor értelmes lenne, 30-ától megvan a pár tizedes ugrás és fent is marad. Hogy az a 9. ciklusnapi ugrás micsoda, nem tudom, mert nem is maradt fenn utána ahogy ovu után kellene. Nem tudom, hogy az időzónaugrás mennyire zavarja meg a szervezetet, gondolom attól is függ, hány időzónával vagy odébb, és mennyi idő alatt áll át rá a szervezeted (akár 2-3 óra eltérésre is át kell állnia).
Luteális szakasz nem igazán lehet 14 napnál több, ez a tény is inkább azt támasztja alá, hogy nem a 9. ciklusnapon volt ovulációd, hanem később, én mint írtam, a 16. napra tenném. Akkor ma vagy 11. dpo-n, esetleg holnap reggel egy teszt?
Ha teherbe estél akkor egy pici ingás lefelé beágyazódás környékén belefér, max. 1-2 napig (de a pé előtti értékre nem lezuhanva).
Majd írj, ha teszteltél! Szorítok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!