Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok? Lehet baba?

Mit gondoltok? Lehet baba?

Figyelt kérdés
Szombatra (08.04) nem vártam,azóta sem jött meg(mindig percre pontosan érkezik).Ma harmadik napja,hogy olyan mindjárt megjön érzésem van,de semmi :) ,más tünet viszont nincs.Tesztet nem csináltam még,ugy gondoltam,hogy megvárom a hétfőt,hogy biztos legyen az eredmény.Mit gondoltok,lehet baba??Nagyon örülnék neki :)

2012. aug. 8. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Hát ha tényleg mindig pontos szokott lenni, akkor reméljük van! :)

Majd írj, h mit mutatott a teszt! :)

2012. aug. 8. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze lehet baba de azért még ne éld vele magad, jártam már úgy hogy az óramű pontosságú mensim több napot kádert
2012. aug. 8. 20:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.bocs elküldtem véletlenül.szóval több napot késett és mégsem volt baba.azért egy teszt már kimutatná.
2012. aug. 8. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
A teszt már simán kimutatná!Nekem is mindig percre pontosan jött meg,3 nap késés után reggeli elsőből csináltam tesztet erős pozitív lett.Nekem se volt semmi tünetem,sőt rendesen görcsöltem és úgy éreztem mindjárt megjön.Nem kell hétfőig várnod a tesztel,ha baba van már kimutatja.
2012. aug. 8. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
nem biztos, van, akinek csak 6 hetesen mutatja ki.
2012. aug. 8. 21:48
 6/10 anonim ***** válasza:

4.vagyok

Azért szerintem a többségnek már a késés után pár nappal kimutatja.Ritka ha valakinek csak 6 hetesen mutatja ki.

2012. aug. 8. 21:57
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha pontos a ciklusa, és kb-re tudja mikor volt peteérése, akkor a peteérés után legkésőbb 16 nappal ki kell, hogy mutassa egy 10-es teszt. Mivel a hcg akkor már termelődik.

Ha neked nem mutatta ki kedves utolsó előtti, akkor valószínűleg nem voltál még 6 hetes. 4 hetesen egy 10es teszt kimutatja! Akkor még eléri a hcg mennyisége a 10 mIU/ml értéket.

Kedves Kérdező! Tesztelj!!!! :) Kiváncsian várjuk! Szurkolunk!

20 hetes kismami

2012. aug. 8. 22:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem sem szükséges megvárnod a hétfőt, már simán kimutatja. Kivétel, ha most mégis valami miatt később volt peteérésed, de akkor is már megéri a tesztelést. Én 3 napos késénél este teszteltem pozitívat.

Szóval szerintem természetesen lehet baba, főleg ha terveztétek, tehát nem védekeztetek sehogy. Írj majd ha teszteltél.

2012. aug. 8. 23:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!Köszönöm mindenkinek a kommenteket,aranyosak vagytok,de sajnos tegnap este iszonyatos görcsök között megjött :( Nagyon szomorú vagyok,de talán majd a következő hónapban....
2012. aug. 10. 12:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom :(
2012. aug. 10. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!