Mit gondoltok? Úgy érzem, hogy talán most sikerül a baba.
A görbém:
Az előző ciklusomban 1x volt 37°,egyébként 36.7-8-9°volt.Semmit nem csinálok másképp,most is iszom a palástfűteát mint előtte és ugyan akkor is mérem a hőmérsékletem.
Mi a véleményetek????
Nagyon szép görbe!
Mikorra nem várod?
De gondolom azt te is tudod hogy ebből még bármi lehet!
Nem elkeseríteni akarlak, múlt hónapban nekem is olyan szépen alakult a görbém végig fent maradt, a dokim is azt mondta hogy gyönyörű, bele is éltem magam hogy na össze jött, aztán meg a nemvárt napján le esett és meg jött :( nagyon el keseredtem mert teljesen ugy voltam vele hogy az vagyok.
ha érdekel akkor nézd meg a görbémet ez a múlhónapi amiről írtam!
Hát igen...a görbédből ítélve lehet ennek sírás is a vége ebben a hónapban is...Köszi,hogy elküldted!!!
14-15-re nem várom,de nagyon nem!
Egyébként azért vagyok most bizakodó.mert az orvos ultrahanggal figyelte a tüszőrepedést,és azt megelőzőnap és a tüszőrepedés után 5-6 órával is együtt voltunk a párommal.
2. vagyok szívesen.
de amugy tényleg nagyon szép a görbéd és jó esélyed van a babára!!
Nagyon szurkolok hogy az legyen :)
A 2. válaszolónál nem látszódott a beágyazódás, azért volt kétesélyes. Az enyém ilyen volt, látszik szintén a beágyazódásom okt 10-én, mert akkor kicsit leesik majd újra felmegy!
Nagyon drukkolok!!!persze tévedhetünk is, de nem valószínű:)
Szia Bijanka!!!!:)
Esküszöm,hogy vártam,hogy írj!Te nagyon jófej csaj vagy!
Köszönöm a biztatást!Most én is nagyon bízok!
Tényleg a te görbéden is simán látszik a beágyazódás!Köszönöm,hogy megmutattad!
Kedd reggel tesztelek egyet,addig nem érdemes,mert keddre nem várom!
Köszi,hogy írtál!
Évi
Köszönöm:)
Igyekszem segíteni akinek csak tudok, persze néha nem értékelik, de hát ez van. Sok tapasztalatom va a görbékkel, meg a pco és pajzsmiriggyel:)
Nekem, amikor ilyen volt a görbém mint a tiéd most, azt mondta egy szakértő hogy 99% hogy terhes vagyok. Neked is azt mondom, hogy 99%!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!