Mit gondoltok, lehet hogy baba van a dologban? Jó lenne.
Sziasztok,
Régi olvasótok vagyok, amolyan csendesen örülő/drukkoló :)
Most viszont a segítségeteket kérem eddigi tapasztalaitokra alapozva. Olyan sok mindenen keresztül mententek már itt többen, és most hogy mi is rajta vagyunk a baba témán a férjemmel, szeretném kérni a tanácsotokat.
Ebben a hónapban a pé-m a menstruáció első napjától számítótt 9. napon volt (ami még normálisnak is mondható bár eddig a 13-14. nap körül volt) a hőm le is esett ahogy kell majd megemelkedett és fent is van immáron 15. napja..a Luteáris szakaszban volt egy pár napos sűllyedés, de ezt olvastam, hogy a hormonok termelődése miatt normális (bár eddig ez sem volt nálam...) ma reggel csináltam egy tesztet, lévén hogy elvileg a peteérést követő 14. napon kellett volna megjönnie. PMS tünetem nincs ami szokott lenni...fejfájás..ingerültség..esetleg néha a hasamban van olyan mindjárt megjön érzés, de ennyi. Van helyette viszont folyamatos evési kényszer, irtó száraz a bőröm, nem tudok elég testápolót kenni rá, hogy ne húzódjon és lelassult az emésztéásem...magamhoz képet nagyon...Ma reggel teszteltem (-). Együtt voltunk időben előtte és a mpé napján is..sőt utána is.
Mit gondoltok? Lehet az, hogy a luteáris szakaszom megnyúlik az eddigi 13 napról 16 körülire? Lehet korán teszeteltem? A terhességhez hasonló tünet lehet még amit észrevettem az : Segítsetek megérteni magam :)
Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!