Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok, lehet hogy...

TeLány kérdése:

Mit gondoltok, lehet hogy baba van a dologban? Jó lenne.

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Régi olvasótok vagyok, amolyan csendesen örülő/drukkoló :)

Most viszont a segítségeteket kérem eddigi tapasztalaitokra alapozva. Olyan sok mindenen keresztül mententek már itt többen, és most hogy mi is rajta vagyunk a baba témán a férjemmel, szeretném kérni a tanácsotokat.

Ebben a hónapban a pé-m a menstruáció első napjától számítótt 9. napon volt (ami még normálisnak is mondható bár eddig a 13-14. nap körül volt) a hőm le is esett ahogy kell majd megemelkedett és fent is van immáron 15. napja..a Luteáris szakaszban volt egy pár napos sűllyedés, de ezt olvastam, hogy a hormonok termelődése miatt normális (bár eddig ez sem volt nálam...) ma reggel csináltam egy tesztet, lévén hogy elvileg a peteérést követő 14. napon kellett volna megjönnie. PMS tünetem nincs ami szokott lenni...fejfájás..ingerültség..esetleg néha a hasamban van olyan mindjárt megjön érzés, de ennyi. Van helyette viszont folyamatos evési kényszer, irtó száraz a bőröm, nem tudok elég testápolót kenni rá, hogy ne húzódjon és lelassult az emésztéásem...magamhoz képet nagyon...Ma reggel teszteltem (-). Együtt voltunk időben előtte és a mpé napján is..sőt utána is.

Mit gondoltok? Lehet az, hogy a luteáris szakaszom megnyúlik az eddigi 13 napról 16 körülire? Lehet korán teszeteltem? A terhességhez hasonló tünet lehet még amit észrevettem az : Segítsetek megérteni magam :)

Előre is nagyon köszönöm a válaszokat!

2012. szept. 7. 11:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Most megint nagyobb reménnyel várom a következő napokat. Nagyon jó lenne..jelentkezem amint okosabb vagyok :)
2012. szept. 10. 18:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi újság??? Teszteltél? Most már ki kell mutassa ha baba van, akkor is ha csak 16. napon volt PÉ.
2012. szept. 17. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!