Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pajzsmirigy túlműkődés tényleg...

Pajzsmirigy túlműkődés tényleg fejlődési rendelennséget okoz a babának?

Figyelt kérdés

tSH 0,01

két hónapja nem változott, nem tudom, hogy miért nem?

ha megfoganna a baba, el kéne vetetnem?

persze, elméletileg kérdezem, csak, hogy nyugtassam magam, hogy még sajnos kell várnom.

2012. szept. 6. 13:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is alacsony volt a TSH-m, de ez nekem a terhesség alatt derült ki. A baba azóta megszületett, teljesen egészséges! Én úgy tudom, hogy fejlődési rendellenességet a pajzsmirigy alul működése okozhat. (mongolidiotizmus) A túlműködés az anyának okozhat problémát főként a szülésnél.(szapora szívverés)Nekem legalábbis az orvsom ezt mondta.
2012. szept. 6. 13:35
 2/19 A kérdező kommentje:

tényleg? köszönöm a gyors választ.

:)

2012. szept. 6. 13:43
 3/19 anonim ***** válasza:
Igen! :) Viszont a túlműködés a teherbeesést nehezítheti... :( Viszont a példámból kiindulva nem lehetetlen! Nekünk azonnal (elsőre) sikerült! :) Sok sikert!
2012. szept. 6. 13:54
 4/19 A kérdező kommentje:

nagyon igyekszünk majd :)

a címben meg rosszul írtam a rendellenességet szót.

bocsánat

szia

2012. szept. 6. 14:43
 5/19 anonim ***** válasza:

Nem igaz amit az 1-es írt!

Nekem alul működik.Már jóval a terhességem előtt kiderült,szedtem is rá gyógyszert.És a terhességem alatt is végig szedtem.És tökéletesen egészséges kislányom született!

Ezt egy endokrinológustól kell megkérdezned.

[link]

2012. szept. 6. 15:54
 6/19 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok

Még annyit.Akinek túlműködik az előbb teherbe esik az alacsony érték miatt.Akinek(mint nekem)alul működik az esik nehezebben teherbe!Mivel magasabb az érték.

2012. szept. 6. 15:55
 7/19 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! A kérdezőnek és nekem is túlműködik a pajzsmirigyünk, Neked alul működik! Neked gyógyszert kellett szedned, nekem semmit nem kellett szednem, csak a terhesség végén újra megnézték a TSH szintet, mert a szülésnél gondot okozhat az anyánál! De nem a babánál! De a biztosabbat csak orvos tud mondani ez tény!
2012. szept. 6. 16:31
 8/19 anonim ***** válasza:

Utolsó most mi a problémád?

Te azt írtad hogy akinek alul működik annak fejlődési rendellenesség fordulhat elő a babánál,mert te így tudod.Én meg leírtam hogy ez nem igaz.Talán valamivel jobban tudom mivel nekem is alul működik.

2012. szept. 6. 16:37
 9/19 anonim ***** válasza:
Nincs problémám! :) De ha nem szedtél volna gyógyszert akkor lehetett volna baja a babának, azért kellett szedned, hogy ne legyen gond! A kérdező arra volt kíváncsi, hogy lehet-e fejlődési rendellenessége a babának a túlműködés miatt. Én azt írtam le a doki hogy magyarázta el nekem a pajzsmirigy alul és túlműködésének lényegét.
2012. szept. 6. 16:51
 10/19 anonim ***** válasza:

Nem azért szedtem a gyógyszert hogy ne legyen baja a babámnak!Nekem ez a betegségem már 13 éve van,azóta szedek gyógyszert.A kislányom meg 2,5 éves.És azóta is szedem,sőt valószínű életem végéig szedni is fogom.Akinek ilyen betegsége van az nem csak ideig óráig szedi a gyógyszert.

A lényeg amit már írtam.Ezt egy endokrinológussal kell megbeszélni.

2012. szept. 6. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!