Pajzsmirigy túlműkődés tényleg fejlődési rendelennséget okoz a babának?
tSH 0,01
két hónapja nem változott, nem tudom, hogy miért nem?
ha megfoganna a baba, el kéne vetetnem?
persze, elméletileg kérdezem, csak, hogy nyugtassam magam, hogy még sajnos kell várnom.

tényleg? köszönöm a gyors választ.
:)

nagyon igyekszünk majd :)
a címben meg rosszul írtam a rendellenességet szót.
bocsánat
szia

Nem igaz amit az 1-es írt!
Nekem alul működik.Már jóval a terhességem előtt kiderült,szedtem is rá gyógyszert.És a terhességem alatt is végig szedtem.És tökéletesen egészséges kislányom született!
Ezt egy endokrinológustól kell megkérdezned.

Utolsó vagyok
Még annyit.Akinek túlműködik az előbb teherbe esik az alacsony érték miatt.Akinek(mint nekem)alul működik az esik nehezebben teherbe!Mivel magasabb az érték.

Utolsó most mi a problémád?
Te azt írtad hogy akinek alul működik annak fejlődési rendellenesség fordulhat elő a babánál,mert te így tudod.Én meg leírtam hogy ez nem igaz.Talán valamivel jobban tudom mivel nekem is alul működik.

Nem azért szedtem a gyógyszert hogy ne legyen baja a babámnak!Nekem ez a betegségem már 13 éve van,azóta szedek gyógyszert.A kislányom meg 2,5 éves.És azóta is szedem,sőt valószínű életem végéig szedni is fogom.Akinek ilyen betegsége van az nem csak ideig óráig szedi a gyógyszert.
A lényeg amit már írtam.Ezt egy endokrinológussal kell megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!