Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inzulinrezisztenciám van? Ha...

Inzulinrezisztenciám van? Ha igen, kellene szednem rá metmorfint? Babát szeretnénk. Pajzsmirigy alulműködésem is van, de azt már rendbehozták. Ha a TSH jó, akkor a többi érték is jó?

Figyelt kérdés

C-peptid 1.99ng/ml

terhelés után 8.0 ng/ml

Se Insulin 51.5 pmol/l éhgy.120 perc

2012. aug. 30. 09:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Az inzulinod nagyon magas. Szerintem ezt mindenképp kezelni kellene. De egy érték nem elég az IR kimondásához (bár ez szép magas szám, gyanús). Három érték kell: 0 perces, 1 órás és 2 órás érték (1. éhgyomorra vett minta,majd cukorszirup ivás, majd 2 minta utána).
2012. aug. 30. 09:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem merckformin-t szerettél volna írni?Az éhgyomri glükóz,és a 120 perces glükóz szinted rendbe volt?Az a durva hogy az én nőgyógyászom úgy akarta szedetni velem ezt a gyógyszert hogy meg van csillagozva az eredmény,hogy alacsony a szintem.Én elmentem a körzeti orvoshoz,és azt mondta hogy ez magas vércukorszintű embereknek való.Így hogy nekem alacsony ne szedjem mert bekómálhatok.

2012. aug. 30. 09:44
 3/10 A kérdező kommentje:

A 0 perces glükóz 1.99 ng/ml

A 120 perces 8.0 ng/ml

2012. aug. 30. 09:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Jaj, bocs, nem jót írtam. A vércukor szintem éhgy: 5.2 Más eredményem nincs.
2012. aug. 30. 09:56
 5/10 anonim ***** válasza:
akkor az éhgyomri az még jó.Nekem le van írva a papírra 0-60-120 perces eredményem.Nekem ezek voltak:3.6-3.5-3.2
2012. aug. 30. 10:02
 6/10 A kérdező kommentje:
A C-peptid magas és az inzulin szintem is. Mégsem mondták hogy szedjek gyógyszert. Nem értem miért. Hátha segítene a teherbeesésnél.Azt mondták hogy diétázzak és mozogjak. De a diétát szinte lehetetlen betartani. Nem vagyok kövér sem 176cm és 66kg vagyok. Ha diétázom akkor csont sovány leszek.Arról nem beszélve hogy minden olyan étel drága és nehéz megcsinálni úgy hogy az jó legyen.
2012. aug. 30. 10:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha bp-i vagy, menj el a Mensmentisbe a dietetikusokhoz. Én is ott voltam, a diéta amit tartanom kellett nem fogyasztott csontra, de sikerült a baba.
2012. aug. 30. 10:29
 8/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok Pesti. El tudnád e-mailben elküldeni azt a fajta diétát?
2012. aug. 30. 10:43
 9/10 anonim ***** válasza:
ducky a nődokidnak teljesen igaza volt, kéne szednem merckformint mivel inzulinrezisztens vagy, neki higgyél nem a házidokinak mert annak lövése ninsc róla láthatólag.
2012. aug. 30. 13:32
 10/10 anonim ***** válasza:

kérdező jó lenne látni az inzulinból is az éhgyomrit meg a 60 perceset is legalább.

Fura hogy a cukord ilyen mértékegységben adták meg. Az inzulinból nem elég egy érték, hogy látszódjon ir vagy nem.

2012. aug. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!