Ti nem féltek attól, hogy miután megszületik a baba, megromlik a kapcsolatotok a párotokkal? 11hkm
Nem féltem!
Nyilván, mert biztos kapcsolatra vállaltuk. Én hiszem,hogy egy eleve problémás kapcsolatban bizony gond is lehet a gyerek, de ami eleve jó, azt szerintem megerősíti!
Én nem féltem, és ha jó a kapcsolatotok akkor csak közelebb hoz benneteket.
Arra készüljetek azért fel, hogy az első időben kevesebb időtök lesz egymásra, meg te nagyon fáradt leszel az éjszakai kelésektől, a hirtelen hormonális változástól lehetsz sírósabb is, hisztisebb, szóval a párod is készüljön fel, hogy nem lesz azért sétagalopp, de ez átmeneti időszak. Beszélgessetek sokat, mindig mondjátok el a másiknak, hogy ha valami aggályotok, bajotok van, de azt is, hogy ha valamitől épp nagyon boldogok vagytok. Nekem pl. attól félt a férjem, hogy ha gyerekünk lesz már nem fogunk szexelni csak mondjuk havonta egyszer, aztán megkönnyebbült hogy nem így lett, persze az első pár hétben nem is lehet, meg furcsa utána eleinte (vagyis nekem az volt), de aztán helyreáll minden.
A lényeg a szeretet, a türelem, és a kommunikáció.
én félek, hiába nagyon jó és biztos a kapcsolatunk. a félelmem abból ered, hogy Ő anyuci kicsi fia, és hát rendesen el van kényeztetve. attól félek, hogy ha megszületik a baba nem tudja tolerálni, hogy a picivel többet foglalkozom. remélem csak én képzelem be ezt és ha ott leszünk akkor nagyon jól fogja viselni. hát majd meglátjuk.
ez az egyetlen félelmem a szülés utáni időszakkal kapcsolatban... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!