Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti nem féltek attól, hogy...

Ti nem féltek attól, hogy miután megszületik a baba, megromlik a kapcsolatotok a párotokkal? 11hkm

Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 10:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem féltem!

Nyilván, mert biztos kapcsolatra vállaltuk. Én hiszem,hogy egy eleve problémás kapcsolatban bizony gond is lehet a gyerek, de ami eleve jó, azt szerintem megerősíti!

2012. szept. 7. 10:35
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor remélem nálunk is így lesz. :) Mert nagyon szeretjük egymást.
2012. szept. 7. 10:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Én nem féltem, és ha jó a kapcsolatotok akkor csak közelebb hoz benneteket.

Arra készüljetek azért fel, hogy az első időben kevesebb időtök lesz egymásra, meg te nagyon fáradt leszel az éjszakai kelésektől, a hirtelen hormonális változástól lehetsz sírósabb is, hisztisebb, szóval a párod is készüljön fel, hogy nem lesz azért sétagalopp, de ez átmeneti időszak. Beszélgessetek sokat, mindig mondjátok el a másiknak, hogy ha valami aggályotok, bajotok van, de azt is, hogy ha valamitől épp nagyon boldogok vagytok. Nekem pl. attól félt a férjem, hogy ha gyerekünk lesz már nem fogunk szexelni csak mondjuk havonta egyszer, aztán megkönnyebbült hogy nem így lett, persze az első pár hétben nem is lehet, meg furcsa utána eleinte (vagyis nekem az volt), de aztán helyreáll minden.

A lényeg a szeretet, a türelem, és a kommunikáció.

2012. szept. 7. 10:58
 4/8 anonim ***** válasza:

én félek, hiába nagyon jó és biztos a kapcsolatunk. a félelmem abból ered, hogy Ő anyuci kicsi fia, és hát rendesen el van kényeztetve. attól félek, hogy ha megszületik a baba nem tudja tolerálni, hogy a picivel többet foglalkozom. remélem csak én képzelem be ezt és ha ott leszünk akkor nagyon jól fogja viselni. hát majd meglátjuk.

ez az egyetlen félelmem a szülés utáni időszakkal kapcsolatban... :(

2012. szept. 7. 11:01
 5/8 A kérdező kommentje:
Én kicsit attól félek, h. majd nem fogok neki tetszeni a plusz kilókkal....
2012. szept. 7. 11:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Én nem féltem, 8 éves kapcsolatba vállaltuk a fiunkat. Nekünk, most a gyerek 1,5 éves kora körül jönnek a problémák. Eddig nem volt gond, se a megváltozott külsőm, se szex terén. Minden oké volt. Most valahogy ezt a hiszti korszakot viseli nehezen a párom és most emiatt rengeteg a konfliktus köztünk, hiába beszélünk róla.. :( remélem hamar túljutunk rajta
2012. szept. 7. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de ez butaság. Ha tényleg szeret, akkor 9 hós terhesen is tetszeni fogsz neki, amikor óriási hasad lesz, és ha pár plussz kiló marad utána akkor is. A nagyobb hízás ellen meg simán tudsz tenni már most, nem kell kettő helyett enni, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, az a vitaminok miatt is jó, és mozgásként meg vagy járj kismamatornára, vagy sétáljatok jó nagyokat. Nem törvényszerű, hogy minden kismama nagyon meghízik. Én 8 kg plusszal mentem szülni, szülés után egy héttel 2 kg mínuszban voltam a terhesség előtti súlyomhoz képest. És nem figyeltem mániákusan a súlyomra, annyi volt, hogy nem zabáltam, odafigyeltem a változatos étkezésre.
2012. szept. 7. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
Én sem félek tőle.A férjem is annyira várja már hogy megszülessen a gyermekünk,mint ahogyan én :) Már most imádjuk őt,pedig még csak holnap leszek 6 hetes :) És a plusz kilóktól sem félek annyira,mert eleve nem voltam vékony akkor sem amikor megismerkedtünk,aztán amikor összeköltöztünk akkor felszedtem 7 kilót és így is ugyan úgy odáig van értem,mint ezelőtt (most 76kg vagyok).Persze nem szándékozom elhízni terhesség alatt,próbálok odafigyelni arra,hogy ne zabáljak annyit,de tudom,hogy szeretni fog mindenhogy.És ráadásul mi apás szülést akarunk :)
2012. szept. 7. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!