Ilyen tünettel tuti nem lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Ma reggeli szeretkezéskor a férjem mondta, hogy "nem tud feljebb nyúlni", vagyis feltételezem, nagyon lent van a méhem (vagy megvastagodott a nyálkahártya?). Azt olvastam, hogy ilyenkor nem termékeny az ember, de kérdésem, ha korábban is voltunk együtt (középidőben), akkor ez lehet terhesség jele? Vagy csak a közelgő menstruációé (4 nap múlva nem várom)?2012. szept. 6. 18:08
1/2 anonim válasza:
a méhed biztos nem hanem a méhszáj,
termékeny időben van alacsonyan és kissé nyílva,a spermiumoknak kedvezve hogy áttudjanak úszni..
bár azt is tudom hogy adott terhesség eseten viszont fentébb húzódik, védve a leendő babát.
de ha 4 napod van a nemvártig akkor igazából még bármi lehet, mert nekem sem volt felhúzódva mikor teszteltem
szépen fokozatosan ment fentébb.
2éves kislány és 31 hetes pocaklakó anyukája
2/2 A kérdező kommentje:
hm... az előbb egy cikkben épp fordítva olvastam, hogy termékeny időben fent van és puha, terméketlenben meg lent és kemény...
azért köszi, még reménykedem :)
2012. szept. 6. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!