Első levél fogamzásgátlóból kimaradt egy szem. Lehetek terhes?
Ez az első hónap, hogy fogamzásgátlót szedek és kihagytam egy szemet.
Hétfőn vettem be az utolsót.
A mellem kicsit teltebb lett és feszül is egy kicsit és szinte állandóan fáradt vagyok. Híztam 2 kg.
Ezek lehetnek a gyógyszertől vagy baba is lehet?
Nem hiszem,hogy terhes lettel....
Nekem nem sikerul az 5 honapba sem terhes legyek....mindenfele vedekezes nelkul....
de mindig vannak kivetelek...lehet hogy ez pont te leszel :s de nem hiszem....
Kulonben en is majdnem mindig elfelejtettem egy ket szemet... a gyogyszertol hiztam is olyan 5 kg-ot....
Aztan voltam a nogyogyaszomnal,mondtam neki ezt a hizas dolgot...mondta,hogy van egy nagyon szuper fog.gatlo!
Nuvaring-nek hivjak...NAGYON JO!
Egyszer teszed fel (gyuru) 3 het mulva le,1 het kovetkezik ez a heten menstrualsz,es utana megint fel kell tegyed...
Szex kozbe leveheted fel ora- 1 ora meg nem gond!
elolvastam a betegtájékoztatót és az orvos is azt mondta véd.
A betegtájékoztató szó szerint ezt írja:
- Ha nem használt hormontartalmú fogamzásgátlót az előző hónapban
A Yadine szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Yadine szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben.
A Yadine szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha a Yadine szedését a menstruáció első napján kezdi el, már azonnal védett a terhességgel szemben. Elkezdheti a szedést a ciklus 2-5. napján is, de ilyenkor az első hét napon további védekezést (például óvszert) kell alkalmaznia.
Ha elfelejtette bevenni a Yadine filmtablettát
- Ha 12 óránál rövidebb időt késett a készítmény bevételével, a terhesség elleni védelem még nem csökkent. Vegye be a filmtablettát, amint az eszébe jut, és a következő tablettát a megszokott időpontban vegye be.
- Ha 12 óránál hosszabb időt késett a filmtabletta bevételével, a terhesség elleni védelem csökkenhet. Minél több egymást követő filmtablettát hagyott ki, annál nagyobb a terhesség elleni védelem gyengülésének veszélye.
No problem :)
Köszi. :)
Olvastam én is.
Csak azért aggódom egy kicsit, mert ez az első hónap volt.
Ha szedném már 3 éve nem nagyon aggódnék, így viszont akadnak kételyeim.
Főleg, hogy hétfőn vettem be az utolsó bogyót és még nem jött meg, bár biztos megfog, hamarosan. Gondolom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!