Szerintetek ez nagyon-nagyon halvány pozitív?
Ma reggeli első vizeletből, csak úgy látszik valami, ha szétszedtem. Nagyon-nagyon halvány, ez normális, vagy tényleg pozitív? A teszt 12,5-es.
:( sajnálom,hogy ma is negatív volt... azthittem erösödni fog ma már...
Remélem azért,hogy baba van a dologban,és nem szedtél össze valami nyavaját.... :s amiért émelyegsz...
:((( majd azért írj még!!!
Èn azértis drukkolok!!!!!
Sziasztok,
ma reggel teszteltem Facelle-vel, teljesen negatív :). Jó hír, mert így nem lesz gond a CT-nél.
A Predictor teszt meg... senkinek nem ajánlom. Köszi mindenkinek a válaszokat!
Sziasztok!
Akiket még érdekel: mensi előtt elkezdtem barnázni 2 napig (előtte sosem volt ilyen). Majd megjött rendesen, 28 napra, 5 napon át tartott, elmúlt. A 7. napon megint vérezni kezdtem, de nem nagyon, élénkpiros volt 2 napon át, azóta folyamatosan barnázok, ez már a 10. nap. Úgyhogy lehet, hogy elindult valami, de abbamaradt...
Remélem semmi komoly, mert nem fáj semmim, se láz, sem más, csak irtó fáradt vagyok, és csak még mindig barnázok :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!