Szerintetek ez nagyon-nagyon halvány pozitív?
Ma reggeli első vizeletből, csak úgy látszik valami, ha szétszedtem. Nagyon-nagyon halvány, ez normális, vagy tényleg pozitív? A teszt 12,5-es.
Csináltam felülről képet, de úgy még kevésbé látszik. A teszt kazettás, csak akkor tűnt fel valami, amikor szétszedtem.
Először azt hittem, hogy csak a teszt miatt van, hogy normálisan ilyen. Aztán mikor jobban megnéztem, akkor tűnt fel egy halványabb csík. Mikor teszteljek újra, hogy biztos legyen az eredmény?
Készítettem egy újabb képet:
Talán ezen jobban látszik, de nálam az sem mindegy, milyen szögből nézem a fotót.
fáj a szemem annyit bámultam a teszted...mintha lenne ott valami de ezt meg kell ismételni 2 nap múlva :)
majd írj!!!!!!!!!
Nekem ennél halványabb volt az első pozim. Rózsaszín a csík és ez a lényeg!
Szerintem napról napra erősödni fog. Pénztárca kérdése mennyit tesztelsz :)
Én a vaterán vettem 25 db olcsó tesztet, így lazán nyomtam naponta- 2 naponta amíg olyan erős nem lett mint a kontroll :)
8hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!