Lehet mégse vagyok terhes? 4 napja teszteltem halvány pozitívat, azóta minden nap csináltam különböző tesztekkel, de még a mai napon sem erős pozitív. (azért lehet látni)
Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 12:15
1/12 anonim válasza:
Ha még nagyon az elején vagy, akkor nem feltétlenül erősödik annyira láthatóan, olyan hamar. Hétvégén is csinálj egy tesztet, és ha minden jól megy akkor annak már erősebbnek kell lennie.
2/12 A kérdező kommentje:
Még nagyon az elején vagyok. Az a furcsa h. mikor meg kellett volna jönnie, rá egy napra teszteltem, és már halvány pozitív lett. Remélem baba. :)
2012. júl. 25. 12:20
3/12 anonim válasza:
szerintem az:) küldj képet:) sok sikert
5/12 anonim válasza:
Ne aggódj ez bébi lesz :) Csak későn ágyazódott be ;)
Gratulálok halkan!
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Minden álmom a baba. :)
2012. júl. 25. 13:13
7/12 anonim válasza:
Ez egy szép erős pozitív, nem halvány. Nincs miért aggódnod. Gratulálok!
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. júl. 25. 13:20
9/12 anonim válasza:
3as vagyok! Gratulálok! Ez tényleg + ! Mondtam én. Jaj de jó.:)
10/12 A kérdező kommentje:
:) Már alig várom, hogy menjek az orvoshoz, és ő is megerősítse. :) Majd jövő hét vége fele megyek.
2012. júl. 25. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!