Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért ilyen alacsony a hőm?...

Miért ilyen alacsony a hőm? Alacsony hővel volt aki terhes volt?

Figyelt kérdés

pár napja volt peteérésem,de ilyenkor a hőm 36,5-8-ig szokott lenni!Most pedig nem megy fel 36,4-nél magasabbra,sőt inkább 36,2-4-ig megy csak fel!

Szeretnék babát,de nem tudom mi ez, mikor minden hónapban ilyenkor magasabb szokott lenni!Most tapasztaltam ilyet elöszőr!Volt úgy valaki,hogy alacsony hővel lett terhes????

2012. szept. 4. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy mégsem volt még meg az ovud, mert ezek szerint a hőd nem támasztja alá.
2012. szept. 4. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
szia, az egyik kérdésem nekem is hasonló volt, iszonyú alacsony a hőm, van amikor 35.3 vagy 35.6 ha menseselek vagy utánna vagyok pár nappal akkor felmegy 37 re is, de akkor még nincs peteérésem. aug-ban doktor nézett 28-án volt pé-ém, a hőm pedig 36.3 volt és azóta 36.6, 36.5 ma lett 36.8 . De mivel türelmetlen alak vagyok, ma teszteltem , negatív!!!!!!!!!!! :( szerintem a hőnek nem nagy jelentősége van !!
2012. szept. 5. 13:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát ha megjön akkor 36,1-3-ig van,de utánna pár nappal felmegy majd megint le ekkor van ovum a mensi után 1-2 nappal valószínű,de olyankor nem érzek semmit viszont a 17-22. napig olyan feszülést érzek és olyan meg akar jönni érzés van és persze a krémszerű folyás!érdekes dolgok,de lehet egy ovu teszt ezt megoldaná!!!de ilyenkor viszont mensiig fent van a hőm!
2012. szept. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!