Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Alacsony hővel is lehetek terhes?

Alacsony hővel is lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Dec.15.-én megjött a menszeszem,de igazából csak két napig tartott a 6 nap helyett.Azóta kb.fél óránként pisilni járok,és fájnak a melleim,pont úgy,mint nemvárt előtt.

Azért nem merek tesztet csinálni,mert félek,hogy megint negatív lesz,és ráadásul a hőm alacsony.

Volt már így valaki?Légyszi írjatok!

2010. dec. 28. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgysem tudja senki megmondani, hogy most terhes vagy-e. Csak a teszt marad.
2010. dec. 28. 08:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi,hogy írtál.Sajna már több mint egy éve nem jön a baba,és itt mindig azt olvasom,hogy megemelkedett testhőnek kell lennie.Ezért kérdezem. Csinálok ma egy tesztet,lesz ami lesz.
2010. dec. 28. 08:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, MA már ne csinálj! Holnap reggeli első pisiből csinálj tesztet!!!

Amúgy általában emelkedett testhő szokott lenni, de tuti jönnek öten akiknek 35,8 alatt is sikerült, szóval ez nem sokat jelent. De várd ki a holnap reggeli pisit.

2010. dec. 28. 08:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem dec. 11-én jött meg és úgy fest,hogy 1 hajóban evezünk.

2-3 napig volt csak meg és az sem olyan mint szokott.

A mellem már mensi előtt is fájt és azóta sem múlt el csak erősödött,és persze sokszor pisilek.

Azóta túl vagyok a pén,ha volt egyáltalán mert az ovuteszt sem volt pozi egyszer sem.

A hőm nem mérem,de amikor babás voltam tény és való,hogy magasabb volt mint szokott.

Asszem reggel én is tesztelek,legalább megnyugszom,hogy mi lehet.

2010. dec. 28. 08:37
 5/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szurkolok,bízom benne,hogy mindkettőnknek összejön.

Annyira félek már a csalódástól.Voltam hormonos vérvételen,nálam minden rendben.Most kell majd időpontot kérnem,és jön a spermavizsgálat.Olyan jó lenne,ha oda már nem kellene mennünk.

2010. dec. 28. 08:42
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

8:37-es vagyok

Mi már túl vagyunk minden kivizsgáláson,és jók az eredmények! :)))

Drukkolok neked is!!!

Írj holnap,hogy mi lett a teszt eredményt!

2010. dec. 28. 08:44
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké,mindenképpen írni fogok!
2010. dec. 28. 08:45
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kevesebb volt a vérzésem, mint amennyire lenni szokott, meg rövidebb ideig tartot és nem is görcsöltem...A hőm még utána is fent maradt magasan még kb. utána még vagy 3 napig!! És csak aztán esett le...amíg nem esett le addig picit reménykedtem, de mivel már lejjebb esett kb. alaphőre, így már nem reménykedem és tudom, hogy így már nem vagyok babás...

27/N

2010. dec. 28. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!