Szerintetek alacsony hővel is lehetek terhes? Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
Figyelt kérdés
A 35.napnál tartok még semmi változás,a cover line alatt van a hőm.a18.napon 36.2 másnap 36.6 következő nap 36.3 azóta 36.4és36.5 között mozog.Nem értem.Előző hónapban magasabb volt a hőm.2010. jún. 9. 10:12
1/11 anonim válasza:
Lehet ,hogy ebben a hónapban nem volt pé-d.Előfordulhat az is.
2/11 anonim válasza:
Én olvastam már olyat itt, akinek nem volt igazán magas a hője, és mégis babát várt. Tulajdonképp a többi értékhez képest kell nézni.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Szép napot.
2010. jún. 9. 10:35
4/11 A kérdező kommentje:
A 40.napnál tartok, a hőm most fel ment 36.7 re,jelent valamit.Nem merek még tesztelni.
2010. jún. 14. 09:26
5/11 anonim válasza:
hacsak nem vagy pajzsmirigyes akkor ez nem baba sajnos. nagyon alacsony a hő ... babás úgy lehetsz ha még egy egész fokot menne fel tehát 37,2 C lenne több napon át.
Ne keseredj el !
6/11 anonim válasza:
De hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? mikor volt peteérésed?
7/11 anonim válasza:
Volt itt több olyan leányzó is, aki 36,6 volt a terhesség ideje alatt. Egyáltalán nem "kell" 37 fölé menni. De ha neked közel van az alaphőd, akkor tényleg nem biztos, hogy baba.
8/11 anonim válasza:
Nem kell 37-nek lenni.
Az ovulációt jelző emelkedés minimum 2 tized fok három napon keresztül, és utána nem mehet lejjebb a Te esetedben36,2 alá. Nálad a 36,6-nál volt az ovuláció, ha volt megtermékenyítés, akkor babás lehetsz.
Nyugodtan tesztelj most már!
:o)
9/11 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm.Egyébként a ciklus.hu átlag 29napra számolta,de volt 26,32,35,és egyszer 42napra de akkor cisztám volt,petefészek fájásokkal most ez nincs.
2010. jún. 14. 12:30
10/11 anonim válasza:
Dehát akkor sürgősen tesztelned kellene.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!